Banu Karadağlı, 40 Yaşında Parkelere Geri Dönüyor

Banu Karadağlı, 40 Yaşında Parkelere Geri Dönüyor
İki yıldır Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Yalova VİP Gençlikspor, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

- İki yıldır Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Yalova VİP Gençlikspor, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Yeni transferleriyle adından söz ettiren Yalova ekibi, 2014-2015 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne çıkmayı hedefliyor. Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul’da Maltepe Yalçın Kızılay Spor Salonu’nda sürdüren Yalova VİP takımı, kadrosuna da değerli isimleri kattı. Beşiktaş altyapısında gösterdiği performanslarla dikkatleri çeken Eda Tuncer’i ve son olarak Edirnespor forması giyen kısa forvet oyuncusu Serenay Özlem Çakmakçı’yı transfer etti. Eda Tuncer, Yalova ekibi ile geçireceği başarılı bir sezonun ardından TKBL’de forma giymeyi amaçlıyor. Sakatlığını üzerinden atan Serenay Özlem Çakmakçı ise Yalova VİP Gençlikspor ile şampiyonluk yaşamak istiyor.

Türk basketbolunun genç yıldızları Oktay ve Okben Ulubay’ın annesi Banu Karadağlı, 40 yaşında yeniden parkelere dönerek yeni sezonda Yalova VİP Gençlik forması giyecek. Parkelerden uzak kalmayan Banu Karadağlı, Galatasaray Veteran takımı ile son dönemde önemli performanslara imza atıyordu. Yalova ekibinde forma giyecek olmanın heyecan verdiğini belirten Banu Karadağlı, elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

BANU KARADAĞLI, 40 YAŞINDA PARKELERE GERİ DÖNÜYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.