Bar Sahibi Ve Eşine Ateş Etti, Nohutçuyu Vurdu

Bar Sahibi Ve Eşine Ateş Etti, Nohutçuyu Vurdu
Adana’da barda çalışan eşine ve işyeri sahibine ateş açan koca, nohutçuyu vurdu. Nohutçu hayatını kaybederken, zanlı kayıplara karıştı.

- Adana’da barda çalışan eşine ve işyeri sahibine ateş açan koca, nohutçuyu vurdu. Nohutçu hayatını kaybederken, zanlı kayıplara karıştı.

Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi'nde 20.00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, Ümmet T. (43), nikahlı eşi Gözde T.’nin evini terk ettikten sonra barda çalıştığını öğrendi. Bunun üzerine akşam saatlerinde bara gelen Ümmet T., eşini dışarı çıkarmak istediği sırada Gözde T. ve bar sahibi buna karşı çıktı. Çıkan tartışmada yanında getirdiği tabanca ile eşi ve bar sahibine ateş eden Ümmet T., nohutçu Haluk Karadaş’ı (54) gözünden vurdu. Ümmet T. olaydan sonra kaçarken, ağır yaralı Haluk Karadaş yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olay yerinden kaçan Ümmet T.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Kaynamış nohut satarak geçimini sağlayan Haluk Karadaş'ın cenazesi ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.