Barbaros Mahalle Meclisi Toplandı

Barbaros Mahalle Meclisi Toplandı
Ak Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, Parti binasında Barbaros Mahallesi Mahalle Meclis Toplantısı gerçekleştirdi.Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, Barbaros mahal...

Ak Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, Parti binasında Barbaros Mahallesi Mahalle Meclis Toplantısı gerçekleştirdi.

Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, Barbaros mahallesi, mahalle Meclisi toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, “Mahallemizin sesini daha net duymak için güçlü mahalle teşkilatlarımıza ihtiyacımız var, mesajımızı sizlerle seçmenlerimize ulaştırabiliriz. Ülkemizin Ak Parti’ye ne kadar ihtiyacının olduğu net olarak anlaşıldı. PKK ya para aktarmaktan ve Özerklik ilan etmek suçuyla başkanının tutuklanmasından dolayı Çanakkale Belediyesiyle Sur Belediyesi kardeşlik protokolünün iptalini istediğimizde CHP ve MHP’nin kardeşliğini gördük. Bunu vatandaşlarımıza iyi anlatalım. 2 Kasım da Pilavı biz dağıtalım” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.