Barca’ya Bir Türk Sponsor Daha

Barca’ya Bir Türk Sponsor Daha
Brisa tarafından üretilen lastik markası Lassa, FC Barcelona kulübü ile 4 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından üretilen lastik marka...

Brisa tarafından üretilen lastik markası Lassa, FC Barcelona kulübü ile 4 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından üretilen lastik markası Lassa, FC Barcelona kulübü ile 4 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Lassa, FC Barcelona Kulübü’nün ’Global Resmi Lastik Partneri olarak anılacak ve kulübün basketbol, hentbol, futsal ve tekerlekli paten hokeyi takımlarının resmi isimleri ’FC Barcelona Lassa’ olarak kullanılacağı bildirildi. Brisa’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Brisa tarafından üretilen Lassa markalı lastiklerin global marka bilinirliğine ve marka algısının yükseltilmesine katkı sağlamak amacıyla çeşitli spor dallarında dünyanın en başarılı kulüpleri arasında yer alan FC Barcelona ile 4 yıllık bir sponsorluk anlaşması imzalanmıştır. Anlaşma kapsamında Lassa, FC Barcelona Kulübü’nün "Global Resmi Lastik Partneri" olarak anılacak olup; ayrıca kulübün basketbol, hentbol, futsal ve tekerlekli paten hokeyi takımlarının resmi isimleri "FC Barcelona Lassa" olarak kullanılacaktır."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.