Barış Güler’in Avukatından "Twitter" Açıklaması

Barış Güler’in Avukatından Twitter Açıklaması
Barış Güler’in avukatı Mehmet Fehim Güneş, müvekkili Barış Güler’in Alper Terzioğlu” takma adıyla Twitter hesabı kullandığı yönündeki iddiaları yalanladı ve müvekkilinin hedef olarak gösterilmeye çalı...

Barış Güler’in avukatı Mehmet Fehim Güneş, müvekkili Barış Güler’in Alper Terzioğlu” takma adıyla Twitter hesabı kullandığı yönündeki iddiaları yalanladı ve müvekkilinin hedef olarak gösterilmeye çalışıldığını söyledi.

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler’in avukatı Mehmet Fehim Güneş, müvekkili Barış Güler’in “Alper Terzioğlu” takma adıyla Twitter hesabı kullandığı yönündeki iddiaları yalanladı. Avukat Mehmet Fehim Güneş tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Müvekkilim Barış Güler hakkında 17 Aralık sürecinin başında olduğu gibi son günlerde de Twitter’da Alper Terzioğlu takma ismiyle varlık gösterdiği ve bu hesabın sahibi olduğu şeklinde gerçekle hiçbir ilgisi bulunmayan haberler yayılarak müvekkilim açıkça hedef gösterilmeye çalışılmaktadır. Alper Terzioğlu isimli Twitter hesabı müvekkilime ait değildir. Müvekkilimin belirtilen Twitter hesabıyla hiçbir ilgisi olmadığının tespiti amacıyla gerekli kanuni işlemler tarafımızca başlatılacaktır. Bu provokasyonlara alet olup müvekkilim ve aile bireyleri hakkında hakaretamiz ifadeler kullananlara karşı Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulacaktır.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.