Baro seçimlerini Av. Vahit Bağcı Kazandı

Baro seçimlerini Av. Vahit Bağcı Kazandı
Kahramanmaraş Baro başkanlığı için yarışan Tuncay Atakan ile Vahit Bağcı arasındaki seçim de ipi Vahit Bağcı göğüsledi. Bağcı 205, Atakan 177 oy aldı

 

Kahramanmaraş Baro başkanlığı için yarışan Tuncay Atakan ile Vahit Bağcı arasındaki seçim de ipi Vahit Bağcı göğüsledi. Bağcı 205, Atakan 177 oy aldı

Kahramanmaraş Barosu Olağan Genel Kurul toplantısı, baro binası konferans salonunda yapıldı. Genel Kurul’un bugünkü bölümünde ise yeni Başkan ve yönetim için oy kullanılacak. Baro Başkanlığı için şu ana kadar Vahit Bağcı, Tuncay Atakan ve Nedat Türk adaylıklarını açıklamışlardı.

Olağan Genel Kurul Toplantısı Divan başkanı ve üyelerinin seçilmesinden sonra istiklal marşı ve saygı duruşunun ardında başladı. Kurulun Divan Başkanlığına Ejder Tekerek üyeliğe ise Erdem Bağcı, Emine Ağaoğlu ve Hamit Akgül seçildi.

Baro Başkanı Metin Doğan’ın yaptığı açış konuşmasından sonra önceki yıl baro levhasına yazılarak kabul edilen avukatların genel kurula tanıtılmasının ardından baro yönetim kurulunun 2012-2014 yılları faaliyet raporu, hesap raporu ve denetleme kurulu raporlarının okunup görüşülmesi ve karara bağlanması, gelecek yıl bütçesinin okunup görüşülerek karara bağlandı.

 Diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından baro başkanlığı için aday olan Tuncay Atakan ve Vahit Bağcı genel kurula hitap etti.

Dün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından baroya kayıtlı 425 avukat bugün yeni baro başkanını seçmek için bu gün sandık başına gittiler.

Toplamda 382 avukat oy vermek için sandık başına gitti. Bu oylardan 205 tanesini Vahit Bağcı alırken Tuncay atakan 177 oy alarak seçimi kaybetti.

Baro Başkanlığını kazanan Vahit Bağcı ve ekibine maraş gündem yazı ailesi olarak başarılar dileriz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.