Bartın’dan Mursi Ve Arakanlı Müslümanlara Destek

Bartın’dan Mursi Ve Arakanlı Müslümanlara Destek
Bartın Özgür-Der Mısır’da, Sisi rejiminin seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi’ye idam kararı vermesi ve Arakandaki Müslümanlara yapılan zulme karşı basın açıklaması yaptı.Bartın Arap Cami yanında başlayan ba...

Bartın Özgür-Der Mısır’da, Sisi rejiminin seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi’ye idam kararı vermesi ve Arakandaki Müslümanlara yapılan zulme karşı basın açıklaması yaptı.

Bartın Arap Cami yanında başlayan basın açıklamasına çok sayıda vatandaş katıldı.

Uyduruk darbe mahkemelerinin Mısırlı Müslüman korkutmadığına vurgulayan Şuayip Mekeç; “Onların bu baskılar sonucunda herhangi bir sığınma psikolojisine girmediklerine iftiharla şahitlik etmekteyiz. Bugün İslam dünyasında ümmet’in yeniden toparlanma sürecine Batı ve işbirlikçi taraftarları müdahale etmişlerdir. Ümmetin yeniden özgürlük ve adalet arayışını kararlılıkla sürdürerek kardeşlerimizin asla kafirler ve münafık işbirlikçilerin karşısında yılgınlık göstermediğini, bunun İslam dünyasına örneklik teşkil ettiğini gururla haykırıyoruz. Mısır, Suriye, İsrail zindanlarında bulunan kardeşlerimizin ve sahalarda direnen duyarlı Müslümanların eylemlerinin, Ümmet’in yeniden dirilişine vesile olacağına inanıyoruz. Mısır’ın Esma Biltacisinin, Rabia meydanlarında şehit edilen önde gelen Müslümanların ve çocuklarının şehadetlerinin ve Suriye’de Dera’nın yiğit şehidi Hadi’nin başlattığı özgürlük direnişinin, İsrail zindanlarındaki gencecik kardeşlerimizin dirençlerinin Ümmet’i yeniden bir araya getireceğinden hiç şüphemiz yok” diye konuştu.

Mekeç sözlerinin devamında şöyle konuştu:“Ayrıca Araka’ndaki kardeşlerimiz bugün Müslüman Ümmet’in gündemindedir. Bu çok değerlidir ve bir gün o insanlık dışı en ağır muamelelere maruz kalan kardeşlerimiz ve onların gençleri, bu varlık mücadelesinde Ümmet’ten aldıkları güçle bir çıkış yolu elbette yakalayacaklardır. Tüm bu toplumsal değişimimiz bunlar Kuran’ın aydınlığında Rasulullah’ın öncülüğünde ve dünya yaşantımızda Allah’ın hükümleriyle meselelerimizi çözmeyi önceleyerek hayatımızı İslami ilkelerle donatarak mümkün olacaktır.”

BARTIN ÖZGÜR-DER MISIR’DA, SİSİ REJİMİNİN SEÇİLMİŞ CUMHURBAŞKANI MURSİ’Yİ İDAM ETMESİ VE ARAKANDAKİ MÜSLÜMANLARA YAPILAN ZULME KARŞI BASIN AÇIKLAMASI YAPTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.