Barutçuoğlu Avm, Öğretmenleri Unutmadı

Barutçuoğlu Avm, Öğretmenleri Unutmadı
Kastamonu’da hizmet veren Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla özel kampanyalar düzenledi.

- Kastamonu’da hizmet veren Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla özel kampanyalar düzenledi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle özel kampanyalar düzenlediklerini belirten Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Şevket Özsoy, geleceklerinin teminatı olan öğretmenleri bu yılda unutmadıklarını söyledi.

Büyük indirimlere varan kampanyalar gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Özsoy, 24 Kasım Pazartesi günü kutlanacak olan Öğretmenler Günü’nde tüm öğretmen ziyaretçilerine, yapacakları alışverişlerde büyük indirimler yapılacağını ifade etti.

Öğretmenlik mesleğinin bedelinin hiçbir maddi karşılıkla kıyaslanmayacak kadar saygın bir meslek olduğunu vurgulayan Özsoy, “Öğretmenlik, sınırları, okul ve sınıf duvarları ile tarif edilemeyecek kadar ağır sorumluluk isteyen; sevgi ve fedakarlık üzerine kurulu, özel ve kutsal bir meslektir. Fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm vefat eden ve şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan tüm öğretmenlerimize de en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

(Vİ-

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.