Başakşehir’de Kaymakam Ve Müftüye Veda Yemeği

Başakşehir’de Kaymakam Ve Müftüye Veda Yemeği
Başakşehir Kaymakamı Fatih Kocabaş, Başakşehir Müftüsü Ahmet Bilgi’nin atamaları nedeniyle Başakşehir Belediyesi tarafından veda yemeği düzenlendi.

- Başakşehir Kaymakamı Fatih Kocabaş, Başakşehir Müftüsü Ahmet Bilgi’nin atamaları nedeniyle Başakşehir Belediyesi tarafından veda yemeği düzenlendi.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal; Başakşehir Kaymakamı Fatih Kocabaş, Başakşehir Müftüsü Ahmet Bilgi’nin atamaları nedeniyle düzenlenen veda yemeğine katıldı. Veda yemeğine Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Balıkesir Vali Yardımcılığı görevine atanan Başakşehir Kaymakamı Fatih Kocabaş ve İstanbul İl Müftü Yardımcılığı görevine atanan Ahmet Bilgi’nin yanı sıra Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk, Başakşehir Müftülüğüne atanan Remzi Pehlivan ve kurum personelleri katıldı.

Fatih Kocabaş’tan boşalan Başakşehir Kaymakamlığına ise, İstanbul Vali Yardımcılığı yapmış olan Kazım Tekin atandı.

“HİZMET İÇİN HEPİMİZ KOŞTURMALIYIZ”

Veda yemeğinde konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, “İlçemiz yeni bir ilçe olmasına rağmen ilçe nüfusumuzda öğrenci sayımızda hızla artıyor. Bu sene öğrenci sayımız 80 binin üzerinde. Bu da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müz ve bizlere daha fazla sorumluluk düşüyor demek. Bu yüksek tempolu bir çalışmayı gerektiriyor. Bu yüksek tempoyu huzurlu bir çalışma ortamı ve motivasyonu yüksek bir şekilde gerçekleştirebilirsek gerçek başarıyı sağlarız. Biz bu zamana kadar Kaymakamlığımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Emniyet Müdürlüğümüzle güzel ve koordineli çalışmalar gerçekleştirdik. Hizmette görev düştü, düşmedi ayrımı yapmaksızın hepimiz koşturmalıyız. Ben atamaları gerçekleşen dostlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum, ilçemize yeni gelen müftümüze, kaymakamımıza da hoş geldin diyorum” dedi.

“BAŞAKŞEHİR’DE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Ataması gerçekleşen İlçe Müftüsü Ahmet Bilgi ise yaptığı veda konuşmasında, “Başakşehir gibi yeni gelişmeye açık bir ilçede görev almış olmaktan çok mutluyum. Çalışmalarımızda Belediyemiz ve diğer kamu kurumlarımız bizlere desteklerini esirgemediler, hepsine teşekkür ediyorum. Meslekte 41’inci yılımı Başakşehir’de tamamladım. Ben Başakşehir’deki görevimi tamamladım ama aranızdan ayrılmıyorum, burada ikametimiz devam ediyor. Eğer ömrümüz varsa emekli olduktan sonrada burada yaşamaya devam etmek istiyorum” diye konuştu.

“İLÇEYİ İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ”

Görevi Ahmet Bilgi’den devralan yeni İlçe Müftüsü Remzi Pehlivan ise yaptığı konuşmada, Kastamonulu olduğunu belirterek, “Daha önce Kocaeli, Darıca’da görev yapıyordum. Sayın Belediye Başkanımızın değerli memurlarımızın önderliğiyle, destekleriyle sizlerin yardımlarıyla inşallah ilçeyi ileri doğru götürmenin gayreti içerisinde olacağız. Ünlü bir filozof "İlimsiz din kör, dinsiz ilim topaldır" diyor. İkisini de bilmek zorundayız ki denge olabilsin. Bu dengeyi inşallah hep birlikte kuracağız” dedi.

BAŞKAN UYSAL’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Veda yemeğinde, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İlçe Kaymakamı Fatih Kocabaş ve İlçe Müftüsü Ahmet Bilgi’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

BAŞAKŞEHİR’DE KAYMAKAM VE MÜFTÜYE VEDA YEMEĞİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.