Başarıları ile herkesin gözdesi oldular

Başarıları ile herkesin gözdesi oldular
Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencileri başarıları ile herkesin gözdesi oldu. Mart ayından sonra yapılacak muhteşem konserler için hazırlıklar yapıldı.

Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencileri başarıları ile herkesin gözdesi oldu. Mart ayından sonra yapılacak muhteşem konserler için hazırlıklar yapıldı. Sadece Niğde'de değil Nevşehir, Kayseri, Aksaray'da da organizasyonlar düzenleyecekler. Ekip kadrosu genişletildi.

Niğde'de çeşitli organizasyonlar düzenleyen Rasim Reçber, Kahramanmaraşlı yardımcıları, genç yetenekler Ömer Faruk Salman ve Bilal Atalay ile birlikte ekip kadrosunu genişletti.  Sadece Niğde'de değil çevre illerde de konserler düzenleyecek olan Reçber,  genç organizatör Muhammet Altay ile anlaştı. Nevşehir, Kayseri, Aksaray ve Niğde'de peş peşe konserler düzenleyecekler. Genç yaşlarına rağmen, bir çok kişinin yapamadığını yaparak büyük bir başarıya imza attılar.

013183d7-c969-43ba-bb66-a947da913d36.jpg

Bu gün ekibe yeni dahil olan üniversite ve lisede bilet satışı yapacak gençler ile toplantı yapıldı. Toplantıda, 12 Mart 2017 de düzenlenecek olan Sancak, Canfeza, Taladro üçlüsünün konseri, Mart ayı içerisinde söyleşi düzenleyecek olan Nevin Şahin etkinliği ve gelecek projeler konuşuldu. İkinci dönem çok büyük bir ismi Niğde'de sevenleri ile buluşturacakları da elimize geçen bilgiler arasında yer alıyor.

38009d9c-82fd-4109-82fb-54da48fe7669.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.