Başbakan Davutoğlu 2 Mayıs’ta Samsun’da

Başbakan Davutoğlu 2 Mayıs’ta Samsun’da
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 2 Mayıs 2015 Cumartesi günü Samsun’a geliyor.7 Haziran 2015’te milletvekili seçimleri öncesi ilk mitingini Erzurum’da gerçekleştiren Başba...

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 2 Mayıs 2015 Cumartesi günü Samsun’a geliyor.

7 Haziran 2015’te milletvekili seçimleri öncesi ilk mitingini Erzurum’da gerçekleştiren Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 2 Mayıs 2015 Cumartesi günü Samsun’da halka hitap edecek.

Samsun’da ilk mitingini 28 Eylül 2014’te yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 2 Mayıs Cumartesi günü Samsun’da yapacağı miting öncesinde açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu, 02 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 17.00’de Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda hemşehrilerimizle birlikte olacaktır. AK Parti Genel Başkanımız ve Yeni Türkiye’nin Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun ’Meşale Şehir’ Samsun’a yeniden gelecek olması bizleri çok memnun etmiştir. Yoğun bir katılım sağlanmasını beklediğimiz mitingimize hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Samsun, Başbakanımıza gösterdiği yoğun ilgi ve sevginin oluşturduğu kalabalık ile desteğini her zaman gösterdi ve eminim ki yine hiç şüphesiz gösterecektir. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan mitingde yine Samsunlu hemşehrilerimizin en yüksek katılımı göstererek, aynı desteği sağlayacaklarına inanıyorum. Samsunlu hemşehrilerimiz, her yapılan mitingde, her girilen seçimde hiç bir zaman bizleri hiç mahcup etmedi. Her zaman yanımızda, bizlere destek oldular. Kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, bu sevgiyi ve bu coşkuyu hemşehrilerimizin gözlerinde hep gördük. Samsunluların bu mitingde de bizleri yalnız bırakmayacaklarına AK Parti ailesi olarak canı gönülden inanıyoruz. Tüm Samsunlu hemşehrilerimizi 02 Mayıs 2015 Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek olan mitingimize davet ediyoruz" dedi.

AK PARTİ GENEL BAŞKANI VE BAŞBAKAN PROF. DR. AHMET DAVUTOĞLU, 2 MAYIS 2015 CUMARTESİ GÜNÜ SAMSUN’A GELİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.