Başbakan Davutoğlu, 4 Haziran’da Edirne’ye Geliyor

Başbakan Davutoğlu, 4 Haziran’da Edirne’ye Geliyor
Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında 4 Haziran Perşembe günü Edirnelilerle buluşacak.AK Parti Edirne İl Başkanı Rafet Sezen, 1 Haziran’da planlanan mitingi...

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında 4 Haziran Perşembe günü Edirnelilerle buluşacak.

AK Parti Edirne İl Başkanı Rafet Sezen, 1 Haziran’da planlanan mitingi 4 Haziran’da yapmak zorunda kaldıklarını söyledi. 1 Haziran’da Edirne’de MHP’nin miting yapacağını Edirne Valiliğine dilekçe verdiklerinde öğrendiklerini kaydeden İl Başkanı Sezen, "Tabi onlar bizden önce dilekçeyi verdikleri için doğal olarak öncelik onlarındı. Ben başbakanımıza konuyu ilettiğimde başka bir güne planlamamız gerekti ve sona doğru kaldı. Burada herhangi bir farklı bir düşünce yok. 1 Haziran da olsa önce olmuş olacaktı. Saygı göstermeliyiz hepimiz, diğer partiler adına biz de onu yaptık" şeklinde konuştu.

İl Başkanı Sezen, Başbakan Prof. Dr. Davutoğlu’nun 4 Haziran günü İstasyon Meydanında saat 16:00’da güzel bir miting yapmayı planladığını belirterek, "Edirne belki de bugüne kadar en katılımlı en yoğun bir miting yaşayacaktır diye düşünüyorum. Çünkü çalışmalarımız bu yönde odaklandı. Tüm gücümüzle parti üyelerimiz hep birlikte bu konuda yoğunlaştık. Nasip olursa Perşembe günü Edirne’miz güzel bir gün geçirecektir. Türkiye’ye buradan önemli mesajların verileceğini düşünüyorum. Tabi biz öncelikle tarım kesimi ile ilgileniyoruz. Trakya, Edirne daha çok tarım ile geçimini sağlayan bir bölge. Buğday, ayçiçeği ve pirinç ile ilgili başbakanımızın açıklamalarda bulunacağını düşünüyorum. Bildiğiniz gibi ayçiçeği primleri 27 Mayıs tarihinde ödenmeye başlandı. Üreticimize hayırlı olmasını diliyorum. Ayçiçeği prim desteği önemli bir destektir" dedi.

Başbakan Davutoğlu, Edirne’de mitinginin ardında saat 18:00’de Kırklareli’de yapılacak olan mitinge geçecek.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ise 1 Haziran’da saat 11:30’da Edirne İstasyon Meydanında halka hitap edeceği bildirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.