Başbakan Davutoğlu 6-7 Ekim Olaylarında Hayatını Kaybedenlerin Aileleriyle Görüştü

Başbakan Davutoğlu 6-7 Ekim Olaylarında Hayatını Kaybedenlerin Aileleriyle Görüştü
Partisinin 5’inci Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Diyarbakır’a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, 6-7 Ekim olaylarında hayatını kaybedenlerin aileleriyle bir araya geldi.

- Partisinin 5’inci Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Diyarbakır’a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, 6-7 Ekim olaylarında hayatını kaybedenlerin aileleriyle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Diyarbakır 5. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere bu sabah kentte geldi. Seyrantepe Spor Salonu’nda yapılan kongrenin ardından Başbakan Davutoğlu, Diyarbakır Valiliği’ni ziyaret etti. Ziyarette, 6-7 Ekim olaylarında hayatını kaybeden Yasin Börü, Hasan Gökgüz ve diğer 3 kişinin ailesi de yer aldı. Valilik makamında eşi Sara Davutoğlu ile ailelerle bir araya gelen Başbakan Davutoğlu, Yasin Börü’nün kardeşi Furkan Börü’yü alnında öptü. Ailelerin sorunlarını dinleyen Başbakan Davutoğlu ile aileler arasında ziyarette duygulu anlar yaşadığı gözlendi.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ise, Başbakan Davuoğlu’na 6-7 Ekim olaylarında hayatını kaybedenlerin faillerinin yakalandığını ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.