Başbakan Davutoğlu, Köylülerin Misafiri Oldu

Başbakan Davutoğlu, Köylülerin Misafiri Oldu
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Balıkesir'de köylülerin misafiri oldu. Köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden Başbakan Davutoğlu, kendisini bekleyen vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Balıkesir'de köylülerin misafiri oldu. Köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden Başbakan Davutoğlu, kendisini bekleyen vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, uçakla geldiği Balıkesir'de havaalanından ayrılınca yol kenarında kendini bekleyen Halalca köylülerine kayıtsız kalmadı. Otobüsten inen Başbakan Davutoğlu, köy kahvesine girerek kendisini bekleyen vatandaşları dinledi. Yoğun ilgi ile karşılaşan Davutoğlu, çocuklara satranç takımı verdi. Köylülerin fotoğraf çektirme ricasını da kırmayan Başbakan Davutoğlu, vatandaşlarla beraber gazetecilere poz verdi. Başbakan Davutoğlu, daha sonra konaklayacağı otele hareket etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakan olarak her Balıkesir ziyaretinde uğradığı Halalca köyünü Başbakan Davutoğlu'nun da ziyaret etmesiyle gelenek bozulmamış oldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.