Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir’de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir’de
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren açılışı için geldiği Eskişehir’de cuma namazını TÜLOMSAŞ içerisinde bulunan camide kıldı. Erdoğan fabrika içerisinde yaptığı incelemenin ardından tesislerde üretilen yeni nesil lokomotifleri

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren açılışı için geldiği Eskişehir’de cuma namazını TÜLOMSAŞ içerisinde bulunan camide kıldı. Erdoğan fabrika içerisinde yaptığı incelemenin ardından tesislerde üretilen yeni nesil lokomotiflerin kurdelesini kesip ilk deneme sürüşünü gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren açılışı dolayısıyla Eskişehir’e geldi. Ankara-İstanbul arasındaki sefere çıkan ilk Yüksek Hızlı Tren ile Eskişehir Garı’na gelen Başbakan Erdoğan, daha sonra Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi’ne geçti. Yoğun güvenlik önlemleri altında TÜLOMSAŞ’a gelen Erdoğan, cuma namazını burada bulunan camide işçilerle birlikte kıldı.

Cuma namazının ardından TÜLOMSAŞ Tesislerinde incelemelerde bulunan Erdoğan, tesislerde üretilen yeni nesil lokomotiflerin kurdelesini kesti. Erdoğan daha sonra lokomotiflerin test sürüşlerini gerçekleştirdi.

Başbakan Erdoğan fabrikadan halka hitap edeceği alana geçerken vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılaştı. Başbakan Erdoğan kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara makam aracı içerisinden el sallarken, Eskişehir Devlet Hastanesi önünde durdu. Burada makam aracından inen Erdoğan, vatandaşlarla ve hastane personeli ile kısa süre sohbet etti.

Erdoğan daha sonra eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte halka hitap edeceği alana geçti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.