Başbakan Yardımcısı Arınç Diyarbakır’da Esnafı Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Arınç Diyarbakır’da Esnafı Ziyaret Etti
Bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kentte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Arınç, kendisiyle fot...

Bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kentte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Arınç, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı.

Bugün sabah saatlerinde bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çermik Kale ve Ergani barajlarının açılış töreninin ardından kent merkezine gelerek, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Merkez Yenişehir ilçesi Gevran Caddesi’nde esnafı ziyaret eden Arınç’a, AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı M. Salim Ensarioğlu ve İl Başkanı Muhammed Akar ile partililer eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayan Arınç, daha sonra bir kıraathanede vatandaşlarla birlikte çay içerek, sohbet etti.

Arınç, daha sonra ise tarihi İçkale’yi ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

BİR DİZİ ZİYARET VE AÇILIŞLARDA BULUNMAK ÜZERE DİYARBAKIR’A GELEN BAŞBAKAN YARDIMCISI BÜLENT ARINÇ, KENTTE ESNAF ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.