Başbakan’a Kahramanmaraş’tan Maddi Destek

Başbakan’a Kahramanmaraş’tan Maddi Destek
Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Kahramanmaraş’tan seçim harcamalarına katkı için vatandaşlar ve partililer bağışta bulundu.

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Kahramanmaraş’tan seçim harcamalarına katkı için vatandaşlar ve partililer bağışta bulundu.

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim harcamalarına katkı için bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar ve Partililer Kahramanmaraş’ta Ziraat Bankası şubesinde yoğunluk oluşturdu.

Erdoğan'a seçim çalışmalarında kullanılmak üzere yardımda bulunmak isteyen yaklaşık 300 kişi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Hanefi Mahçiçek, Necati Okay ve Ak Parti İl ve İlçe Başkanlarının da katılımıyla gerçekleştirilen yardım kampanyası vatandaşlarında katkıda bulunmasıyla son buldu.

Bankaya gelen partililer sonuna kadar “Uzun Adam’ın” yanındayız diyerek desteklerini basın aracılığıyla başbakana iletmek istediler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonuna kadar destek olduğumuzu göstermek ve bunu maddi manevi dile getirmek için burada toplanmış bulunuyoruz. Bu ülkenin Recep Tayyip Erdoğan gibi liderlere ihtiyacı vardır. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada ve İslam dünyasında sözünün eri olduğunu gösteren Başbakanımıza Çankaya yolunda başarılar diliyorum” dedi.

dsc00458.jpg

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bunlar dilde kalmamalı herkes kendi üzerine düşeni yapmalı başbakanımıza sahip çıkmalıyız. Desteğin azı çoğu olmaz onunla olduğumuzu bilmesi en büyük temennimizdir” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Metin Doğan ise yapılan yardımların Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde çok büyük katkılar sağlayacağını belirtirken, yaklaşmakta olan seçimin sonucunun hem ülkemize hem de tüm dünyaya hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu İlçe Belediye başkanı Necati Okay, Ak Parti İl Başkanı Metin Doğan’ın yanı sıra İlçe başkanları STK’lar ve Partilerin katıldığı başbakana destek programı sona erdi.

Haber-Fotoğraf: Ali Karaboğa

dsc00460.jpg

dsc00463.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.