Başbakanlık Yatırım Ajansı’nda Bayrak Teslimi

Başbakanlık Yatırım Ajansı’nda Bayrak Teslimi
Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut oldu.Ajans Başkanı M. İlker Aycı’nın THY Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasının ardından, T.C. Başbakanlık Türkiye Yatırım De...

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut oldu.

Ajans Başkanı M. İlker Aycı’nın THY Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasının ardından, T.C. Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (Başbakanlık Yatırım Ajansı - TYDTA) Başkanlığı görevine Arda Ermut atandı. Ajans bünyesinde kurulduğu 2007 yılından bu yana görev alan Ermut, son olarak Başkan Yardımcısı ve Kamu Özel Sektör İşbirliği (PPP) Daire Başkanı olarak görev yapmaktaydı.

1980 Karaman doğumlu olan Arda Ermut, 2004 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Ermut, 2005 - 2006 yılları arasında da Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi’nde Basın ve Halka İlişkiler Müşaviri olarak görev aldı.

Arda Ermut, T.C. Başbakanlık Türkiye Yatırım ve Destek Tanıtım Ajansı’nda çalışmalarını sürdürdüğü 8 yılı aşkın süre içerisinde; Körfez ve Orta Doğu ülkelerinde Sorumlu Proje Direktörlüğü, Hindistan’da sorumlu Proje Direktörlüğü ve TYDTA Başkanı Başdanışmanlığı görevlerinde bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.