Başdanışman Burak Ballı, Galatasaray’ı Kutladı

Başdanışman Burak Ballı, Galatasaray’ı Kutladı
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu’nun Başdanışmanı Burak Ballı, sarı kırmızılıların 20. şampiyonluğunu kutladı.Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Basın Merkez...

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu’nun Başdanışmanı Burak Ballı, sarı kırmızılıların 20. şampiyonluğunu kutladı.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Basın Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre Burak Ballı, Galatasaray Yönetimi ve taraftarlarının 20. şampiyonluğunu kutladı. Ballı, "1905 yılında Ali Sami Yen ve arkadaşları tarafından öğrenci oldukları Galatasaray Lisesi’nde kurulan kulübün ilk spor dalıdır. Şu ana kadar 20 kez Süper Lig şampiyonu olmuş, 15 kez Türkiye Kupası ve 13 kez de Türkiye Süper Kupası kazanmış, 2000 yılında da UEFA Kupası’nı ve UEFA Süper Kupa’yı kazanmıştır. Galatasaray, ayrıca Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından yapılan ’Dünyanın en iyi futbol kulüpleri’ istatistik çalışmasında 2000 Ağustos ayı en iyi takımı, 2001 Ocak ayında ise puan sıralamasında 1. sıraya yükselerek ayın lideri olmuştur. Avrupa’da en fazla başarı yakalamış Türk takımı olan Galatasaray’ın kazandığı UEFA Kupası ve Süper Kupa dünyada büyük bir başarı olarak görülmüş, böylece Galatasaray adı tüm dünya tarafından tanınan bir marka haline gelmiş ve kulüp dünya çapında büyük bir taraftar topluluğu kazanmıştır. Galatasaray, 2014-2015 Spor Toto Süper Lig şampiyonu olarak 20. şampiyonluğunu alarak 4. yıldızı alan ilk Türk takımı olması başarısını gösteren Galatasaraylı futbolcuları, teknik kadroyu ve yöneticileri kutlayarak, Galatasaray’a 2015-2016 Avrupa Ligi ve Spor Toto maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.