Basın Yayın Ve Enformasyon İzmir İl Müdürü Dev’den Başkan Çerçi’ye Ziyaret

Basın Yayın Ve Enformasyon İzmir İl Müdürü Dev’den Başkan Çerçi’ye Ziyaret
Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen Basın Yayın ve Enformasyon İzmir İl Müdürü Deniz Dev, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye nezaket ziyaretinde bulundu.Ziyaret s...

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen Basın Yayın ve Enformasyon İzmir İl Müdürü Deniz Dev, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur da hazır bulundu. Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi veren Deniz Dev, kurumunun Türkiye’nin en eski ve köklü kurumlarından birisi olduğunu ve basın tarihine tanıklık yapan kurumların başında geldiğinin söyledi. Dev, “Kurumumuz, bir yandan ülkemizde yaşanan gelişmelerin dünya basınındaki yansımasını takip ediyor, bir yandan politika üretme süreçlerine katkı sağlıyor bir yandan da Türkiye’nin etkin tanıtımı için çalışmalarına hız kesmeksizin devam ediyor. Güçlü bir yerel medyanın, güçlü bir demokrasinin anahtarı olacağının bilinciyle BYEGM, yerel medyanın güçlendirilmesi için eğitim seminerleri, bilgilendirme toplantıları, gazeteci değişim programları ve basın özendirme yarışmaları düzenleniyor. Bu nedenledir ki, Manisa’da çalışan gazeteci arkadaşlarımıza 2-3 Mayıs tarihlerinde kurumumuzca fotoğraf çekimi, haber yazım teknikleri ve mizanpaj konularında seminer vereceğiz.”diye konuştu.

BİR DİZİ ZİYARET VE TEMASLARDA BULUNMAK ÜZERE MANİSA’YA GELEN BASIN YAYIN VE ENFORMASYON İZMİR İL MÜDÜRÜ DENİZ DEV, YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET ÇERÇİ’YE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.