Başkan Akkaya’dan Öğretmenlere Hediye

Başkan Akkaya’dan Öğretmenlere Hediye
Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçe genelinde eğitim veren tüm öğretmenler için hazırlattığı hediye paketlerini okullara gönderdi.

- Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçe genelinde eğitim veren tüm öğretmenler için hazırlattığı hediye paketlerini okullara gönderdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle belirlenen bazı okulları da bizzat ziyaret ederek, öğretmenlere hediyelerini takdim eden Başkan Akkaya, öğretmenlerin dünyanın en kutsal mesleğini yaptıklarını söyledi. Başkan Akkaya’nın yaptığı okul ziyaretlerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, Belediye Meclis Üyeleri Yüksel Erkan ile Ahad Şahin’de katıldı. Doğrugöz Mahallesi’ndeki Şehit Turgut Makascı İlkokulu ile Namık Kemal Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Akkaya, bu okullarda eğitim veren öğretmenlerin Öğretmen Günü’nü kutladı.

Başkan Akkaya, öğretmenlerin çok kıymetli ama bir o kadar da zor bir meslek yaptığına değinerek, “Öğretmenlerimiz ham maddeyi işleyen bir sanatkar pozisyonundadır. Bugün geriye gitme ve tekrar meslek seçme imkanım olsaydı inanın öğretmenliği seçerdim. Çünkü gerçekten çok önemli ve toplumun her alanına hitap eden kutsal bir görev yapıyorsunuz” dedi. Başkan Akkaya, hazırlattığı hediyeleri öğretmenlere takdim ederek, öğretmenlerin ihtiyaçları ve istekleri konusunda belediye olarak ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Başkan Akkaya, ve beraberindekiler Doğrugöz Mahallesi’ndeki okul ziyaretlerinin ardından, Akşehir Tarık Buğra Sosyal Bilimler Lisesi’ne geçti. Okuldaki tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Akkaya, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, öğrencilerimiz sizlerin emanetinde. Onları işleyerek topluma kazandıran mimarlar sizlersiniz. Bizim ülkemizin çok önemli maden ya da cevher zenginliği yok ama ondan daha önemli olan insan kaynağı ve genç nüfus kaynağımız var. Bu kaynağın en iyi şekilde işlenerek önce ülkemize sonra da tüm dünyaya sunulması siz değerli öğretmenlerimizin çabalarıyla gerçekleşmekte. Siz değerli öğretmenlerimizin, okullarımızın ve öğrencilerimizin Akşehir Belediyesi olarak her zaman yanındayız” dedi.

BAŞKAN AKKAYA’DAN ÖĞRETMENLERE HEDİYE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.