Başkan Alaaddin Yılmaz Hasta Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Alaaddin Yılmaz Hasta Ziyaretlerine Devam Ediyor
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta Perşembe günleri gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta da 7 aileyi evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.Yaklaşık...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta Perşembe günleri gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta da 7 aileyi evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yaklaşık 6 yıldır her hafta Perşembe günleri hasta ziyaretleri gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz bu hafta da 7 aileyi evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerinde özellikle hastalarla ve aileleri ile yakından ilgilenen Başkan Yılmaz, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, ailelere bir istekleri olduğunda çekinmeden kendisini arayabileceklerini söyledi. Başkan Yılmaz’a bu haftaki ziyaretlerinde İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, Aile ve Sosyal Politikalar Bolu İl Müdürü Bestami Erkoç, İzzet Baysal Ağız Sağlığı ve Diş Hastanesi Başhekimi Taner Laçin, AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Hacer Başer ve AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Bozkurt da eşlik etti.

BOLU BELEDİYE BAŞKANI ALAADDİN YILMAZ, HASTA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.