Başkan Alıcık İlçe Esnafını Yalnız Bırakmıyor

Başkan Alıcık İlçe Esnafını Yalnız Bırakmıyor
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçe genelinde faaliyete başlayan esnafları iş yeri açılışlarında yalnız bırakmıyor.Yeni Mahalle Ordu Caddesindeki Ali Molla İş Hanında faaliyete geçen Şafaklar...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçe genelinde faaliyete başlayan esnafları iş yeri açılışlarında yalnız bırakmıyor.

Yeni Mahalle Ordu Caddesindeki Ali Molla İş Hanında faaliyete geçen Şafaklar Numune Tek Unlu Mamullerinin şubesi olan Elit Numune Tek Unlu Mamullerinin açılış töreninde okunan dualar ile açılış kurdelesini kesen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, iş yeri sahiplerine hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu. Açılan her yeni işyeri ile hem ilçemiz hem ülkemiz ekonomisine hem de her geçen gün daha büyük bir sorun haline gelen işsizlik sorununun çözümüne bir nebzede olsa çözüm üretmiş olan yeni iş yerlerinin açılmasından büyük sevinç duyduğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “İlçemizin ekonomisi canlanıyor, Nazillimiz yeni esnaflar, firmalar ve çeşitli girişimciler kazanıyor. Özellikle firmalardan ricam, personel tercihlerini ilçemizden yapmalarıdır. Çünkü ilçemiz insanı zeki, çalışkan ve eğitimlidir. Personel tercihlerini ilçemiz insanından yana kullanmaları bizleri ayrıca mutlu edecektir. Bu gün burada Yeni Şubesinin açılışını yaptığımız bu işyerinin Nazilli’ye ve iş yeri sahiplerine hayırlara vesile olmasını diliyor, kendilerini kutluyorum” dedi.

NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI HALUK ALICIK, ŞAFAKLAR NUMUNE TEK UNLU MAMULLERİNİN ŞUBESİ OLAN ELİT NUMUNE TEK UNLU MAMULLERİNİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.