Başkan Alıcık’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Alıcık’ın Ramazan Bayramı Mesajı
Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bütün hemşerilerinin ve İslam aleminin bayramını kutladı.

- Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bütün hemşerilerinin ve İslam aleminin bayramını kutladı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bayramların kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel günler olduğunu ifade ederek, Ramazan Bayramı'na huzur ve güven içinde ulaştıklarını söyledi. Başkan Haluk Alıcık, dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, karşılıklı saygı ve sevginin, hoşgörü ve sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı bu bayramı da milletçe kenetlenerek kutlayacaklarını belirterek, “Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Tüm Milletçe ortak mutluluğumuz ve sevincimizin en üst noktalara çıktığı, dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin yaşandığı Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferinde bulunmanın hazzını yaşıyoruz. Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan Bayramında, halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyor Müslüman kardeşlerimize yapılan zulüm ve eziyetlerin katliamların, zulümlerin son bulması ümidini taşıyarak Ramazan Bayramı’nın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ALICIK’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.