Başkan Altay Yazır Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Başkan Altay Yazır Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Geldi
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Yazır Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Altay, Hafız Halil Necati Coşan Camisi’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla sohbet etti.

- Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Yazır Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Altay, Hafız Halil Necati Coşan Camisi’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla sohbet etti.

Her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek onlardan gelen istek ve önerileri dinlediklerini ifade eden Başkan Altay, Cuma buluşmalarının devam edeceğini belirtti. Ziyaret sırasında Başkan Altay’a, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti.

Selçuklu’da yaşayan insanlara her alanda hizmetin en iyisini sunmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Altay, “Selçuklu’da belediyecilik hizmetlerini yediden yetmişe bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yapıyoruz. Selçuklu’da yaşanan nüfus artışı her geçen gün genç nüfusun artmasına, bizimde genç nüfusa yönelik hizmetler üretmemize vesile oluyor. Yazır Mahallesi’nde yakın zamanda hizmete açacağımız tenis kortu bu hizmetlerden biri. 4’ü açık 2’si kapalı olmak üzere toplam 6 tenis kortunun yer alacağı tesis, modern yapısı ile Konya’nın ilk tenis kortu olacak. Yine Yazır Mahallesi’nde inşası devam eden Otizm ve Down Sendromu Yaşam Merkezi, Türkiye’ye örnek bir proje. Toplam 20 bin metrekare alanda 10 bin 500 metrekare kapalı alana sahip tesis, otizmli ve down sendromlu çocuklarımız ve aileleri için umut ışığı olacak. Çalışmaların aralıksız devam ettiği tesisimiz için ön kayıtlarımız devam ediyor. Sizlerden isteğimiz yakınınızda, akrabalarınızda otistik ve down sendromlu çocukları olan aileleri tesisimizden haberdar edin” dedi.

Karaman’ın Ermenek ilçesinde yaşanan maden ocağı kazasına da değinen Başkan Altay, “Elim bir kaza sonucu 18 madenci kardeşimiz maden ocağında mahsur kaldı. Onları kurtarmak için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Tüm temennimiz oradan gelecek güzel haberlerde. Madenci kardeşlerimiz için dualarımızı eksik etmeyelim” diye konuştu.

BAŞKAN ALTAY YAZIR MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.