Başkan Arslan, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Başkan Arslan, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, önümüzdeki günlerde kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.30 Ağustos’un bir kahramanlık abidesi ol...

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, önümüzdeki günlerde kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

30 Ağustos’un bir kahramanlık abidesi olduğunu söyleyen Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Türk tarihi zaferlerle doludur. Ama 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Dumlupınar Savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir” dedi.

Arslan, yayınladığı mesajında şunları kaydetti: “Kahraman bir milletin, kahraman evlatlarının, asil gayeler uğrunda hayatlarını feda ederek inşa ettikleri bu abide faziletin alçaklığa üstün bulunduğunun Türk milletinin yenilmez olduğunun en somut örneğidir. Malazgirt Savaşı ile Anadolu kapılarını Türk milletine açan kahraman ordumuz, başkomutanlık meydan savaşı ile Anadolu’nun Türk milletinin vatanı olduğunu bütün dünyaya göstermiştir. 30 Ağustos 1922 tarihi, Türk ulusunu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı, kadınıyla erkeğiyle ordusu ile verdiği bu mücadelenin ulusal benliğini kurtardığı ve büyük zafer destanının yazıldığı gündür. Bu tarihte, Türk Milleti gerektiğinde birlik ve beraberliğinin önüne hiçbir gücün geçemeyeceğini nasıl gösterdiyse günümüzde de birlik ve beraberliğimizi zedeleyici güçlere karşı Türk Milleti en güzel cevabı bir araya gelerek verecektir. Bu düşüncelerle; Milletimize büyük bir zafer kazandıran, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, tüm hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.