Başkan Ataç: “Her Zaman Okullarımızın Yanındayız”

Başkan Ataç: “Her Zaman Okullarımızın Yanındayız”
Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği bilgilendirme toplantıları devam ediyor. Bu kapsamda, Çamlıca ve Sazova mahallelerinde bulunan okulların, okul aile birlikleri ve bazı okulların müdürleri de toplantıya katıldı.

- Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği bilgilendirme toplantıları devam ediyor. Bu kapsamda, Çamlıca ve Sazova mahallelerinde bulunan okulların, okul aile birlikleri ve bazı okulların müdürleri de toplantıya katıldı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, belediyenin okullara verdiği hizmetlerden bahsederek, “Okul da Bizim Cami de Bizim Projesi ile Tepebaşı’nda elimizin değmediği okul ve cami kalmadı. Okullarımız için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü okullardaki öğrencilerimiz bizim, öğretmenlerimiz bizim. Tepebaşı Belediyesi olarak her zaman desteğe hazırız” dedi.

Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan projeleri hakkında da katılanlara bilgiler de verdi.

Toplantıya, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir de katıldı. Demir, yaptığı konuşmada, “Gerçekten örnek bir belediye başkanımız var. Yaptığı çalışmalar yerinde. Benim de kanser köyü ile ilgili bir projem vardı. Fakat Ahmet Başkan’ın Yaşam Köyü ve Alzheimer Merkezi Projesi’ni çok beğendim. Kendisini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bilgilendirme toplantısının ardından katılımcılar, Tepebaşı Belediyesi’nin merkezlerini gezerek, hizmetleri yerinde gördüler.

BAŞKAN ATAÇ: “HER ZAMAN OKULLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.