Başkan Atayan Genel Kurulu Değerlendirdi

Başkan Atayan Genel Kurulu Değerlendirdi
Zonguldak Belediye İş Sendikası Başkanı Tahsin Atayan geçtiğimiz pazar günü Ankara’da gerçekleştirilmiş olan Belediye İş Sendikası Genel Merkezi’nin düzenlemiş olduğu genel kurula ilişkin açıklamalarda bulundu.

- Zonguldak Belediye İş Sendikası Başkanı Tahsin Atayan geçtiğimiz pazar günü Ankara’da gerçekleştirilmiş olan Belediye İş Sendikası Genel Merkezi’nin düzenlemiş olduğu genel kurula ilişkin açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Belediye İş Sendikası Başkanı Tahsin Atayan yaptığı açıklamada “Gayet güzel bir olağan genel kuruldu. Biz burada tek liste olarak girdi genel merkez yöneticilerimiz ve tek liste olarak olağan genel kurulunu bitirmiş olduk. Tüm illerden gelen arkadaşlarımız ve biz mutlu olarak ayrıldık” dedi.

Atayan ayrıca, toplu iş sözleşmeleri hakkında da açıklamalarda bulunarak şunları söyledi:

“Toplu iş sözleşmelerimiz genellikle 2014 ün 11. ayından beri geçerli şu an görüşmelerimiz parasal konularla ilgili. Çarşamba günü bu sözleşmeyi bitirmeye çalışacağız. Sözleşmelerdeki tek amacımız masa başında Belediye Başkanı ile birlikte ahenk içinde bitirmek. Bu sözleşmenin işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Saltukova’dan sonra marta kadar sözleşmemiz yok tabi ki yetkilerin bakanlıktan erken gelmesine bağlı .Hemen hemen 3 ay önceden gelen yetkiler doğrultusunda hareket ediyoruz. Ocaktan sonra bütün çalışmalarımıza başlayacağız. Taslaklarımız marta kadar hazır olacak.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.