Başkan Aydın, muhtarlarla istişare toplantısı yaptı

Başkan Aydın, muhtarlarla istişare toplantısı yaptı
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, 68 Mahalle Muhtarı ile 10. İstişare ve Değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, 68 Mahalle Muhtarı ile 10. İstişare ve Değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Başkan Aydın, Göksun Sosyal Tesisleri Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, istişare ve değerlendirme toplantılarını, belediye hizmetlerini daha verimli ve daha etkin hale getirmek için yaptıklarını söyledi.

İlçe genelinde etkili olan kar yağışı ve buna bağlı olarak yürütülen yol açma çalışmalarının aralıksız devam ettiğine işaret eden Başkan Aydın, bu çalışmaların aksamadan devam etmesi için muhtarlara önemli görevler düştüğünü belirtti.

gbb_8546.jpg

Karla mücadelede muhtarların fikir ve görüşlerinin önemine vurgu yapan Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Öncelikle biz birbirimizi anlayıp fikir birliğine varırsak, daha planlı ve programlı hareket ederiz ve halkımıza daha iyi hizmet vereceğimize inanıyorum. Hem siz mahalle halkımıza söyleyecek söz bulursunuz, hem de biz size karşı hizmet kolaylığı noktasında daha duyarlı davranırız. Bu gün sistemi konuşmaya ve hangi sistemi uygularsak daha başarılı oluruz ona karar vermek için bir araya geldik. İlçemiz genelinde yaklaşık yirmi gündür kar yağışı etkili oluyor. Bu süre içinde zaman zaman aksamalar oldu ama hem sizler hem de vatandaşlarımız bize anlayışla yaklaştı. Sizler olayı yaşayanlarsınız, biz geriden görenleriz. Bu vesileyle sizlerin fikir ve görüşleri bizim için çok önemli.”

gbb_8568.jpg

Toplantıda, talep ve isteklerini dile getiren mahalle muhtarları, yıl içinde düzenli olarak yapılan bu toplantıların önemine vurgu yaparak Başkan Aydın’a teşekkür ettiler.

Toplantıya, Göksun Belediyesi Birim Amirleri ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Göksun Şube yetkilileri ve KASKİ Göksun Şubesi yetkileri katıldı.

gbb_8575.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.