Başkan Aydın, STK Başkanları İle Bir Araya Geldi

Başkan Aydın, STK Başkanları İle Bir Araya Geldi
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Göksun’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) başkanları ile istişare toplantısı düzenledi.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Göksun’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) başkanları ile istişare toplantısı düzenledi.

Başkan Aydın, toplantıda yaptığı konuşmada, STK başkanları ve halkla birlikte ele ele vererek Göksun’u geleceğe taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Seçim döneminde ve sonrasında Göksun'u Göksunlularla birlikte yöneteceğini dile getirdiğini anımsatan Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Değerli arkadaşlar,  bizler Göksun’a hizmet etmek için seçilmiş insanlarız. Sizler toplumun önemli bir kesimini temsil eden kanaat önderlerisiniz. Bizim yönetim anlayışımızda sizler önemli bir yere sahipsiniz. Hatırlarsanız seçim döneminde bir araya geldiğimizde de Göksun'u Göksunlularla birlikte yani,  sivil toplum teşkilatlarıyla, kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve halkımızla birlikte yöneteceğiz demiştik. Bundan sonra sık sık bir araya gelerek Göksun’umuz ve halkımızı için projeler üreterek, ortak akılla hazırlanan projeleri hayata geçirerek Göksun’u hak ettiği noktaya hep birlikte taşıyacağız.”

Belediye Başkanlığında geride kalan 9 aylık sürede hayata geçirilen projeler ile 2015 yılı içinde yapılması planlanan ve özellikle Göksun’un çevre il ve ilçelerle ulaşım ağını güçlendirecek olan projeler hakkında bilgiler veren Başkan Aydın, projeler hakkında STK Başkanlarının fikir ve önerilerini dinledi.

STK Başkanları da göstermiş olduğu duyarlılık ve hayata geçirilen projeler için Başkan Aydın’a teşekkür ettiklerini ifade ederek, Göksun geleceği için hayata geçirilecek olan her projede ve her platformda Başkan Aydın’ın yanında olacaklarını belirttiler.

Sağıroğlu Otel’de düzenlenen kahvaltılı istişare toplantısına, Göksun Kent Konseyi Başkanı Bahadır Bolat, Ziraat Odası Başkanı Selim Cüce, Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İhsan Köroğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Abacı, Şoförler Odası Başkanı İsa Güngör, Alevi Kültür Derneği Başkanı Ahmet Aydın ve Kafkas Kültür Derneği Başkanı Bedri Tokuç katıldı.

dsc_0368.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.