BAŞKAN AYDIN, ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ BOZMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ

BAŞKAN AYDIN, ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ BOZMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, “Herkes şunu çok iyi bilmeli ki; bizim ne birliğimizi, ne dirliğimizi, ne beraberliğimizi ne de ülke bütünlüğümüzü bozmaya bugüne kadar kimsenin gücü yetmedi bundan sonrada kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, “Herkes şunu çok iyi bilmeli ki; bizim ne birliğimizi, ne dirliğimizi, ne beraberliğimizi ne de ülke bütünlüğümüzü bozmaya bugüne kadar kimsenin gücü yetmedi bundan sonrada kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.

Başkan Aydın, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, tarih sahnesine adını altın harflerle yazdırma şerefine sahip olan Türk Milletinin defalarca varoluş mücadelesi verdiğini ve hepsinden zaferle çıktığını söyledi.

Başkan Aydın, açıklamasında şunları kaydetti:

“Tarih boyunca var olan ve olmaya devam edecek olan aziz milletimiz, bu güne kadar sayısız badireler, savaşlar, darbeler atlattı. Defalarca varoluş mücadelesi verdi. Ama bu güne kadar yaşamadığımız bir kalkışmayı ve ihaneti 15 Temmuz gecesinde yaşadık. Bu vatanın evlatları olarak bildiğimiz, gördüğümüz, inandığımız ve bu nedenle devlet yönetiminde önemli görevler verilen birtakım kişilerin gerçek yüzleri ve vatan hainlikleri ile tarihimizin en uzun gecesini yaşadık.”

Bu vatan hainlerinin doğrudan bayrağımıza, vatanımıza ve devletimize saldırdıklarına işaret eden Başkan Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu alçaklar bizi ülkesiz bırakmak istediler, bu hainler bizi vatansız, bayraksız bırakmak istediler, bu satılmışlar bizi devletsiz bırakmak istediler. Bu hainler doğrudan bizim bayrağımıza, vatanımıza, devletimize saldırdılar. Bu alçaklar, bu vatanın, bu milletin, bu bayrağın ve devletin savunması için, sizlerin, bizlerin yani kalbi ve gönlü bu vatan için atan, bu vatan için çalışan vatanseverlerin vergileri ile alınan uçaklarla, helikopterlerle, tanklarla, silahlarla bizim gazi meclisimizi bombaladılar. Cumhurbaşkanlığı külliyemizi bombaladılar. Emniyet birimlerimizi vurdular. İletişim araçlarımızı vurdular. Liderimizi, devlet başkanımızı öldürmeye çalıştılar. Sivil vatandaşlarımızı, polisimizi ve askerimizi şehit ettiler, binlerce vatandaşımızı yaraladılar.”

FETÖ terör örgütünün, sivil toplum kuruluşu kılıfı altına gizlenen satılmış taşeronlar olduğuna vurgu yapan Başkan Aydın, şöyle devam etti:

“Bu satılmış taşeronlar, 7 Şubat MİT krizi ile Gezi Olayları ile ve nihayetinde 17-25 Aralık Yargı Darbesi girişimi ile gerçek yüzlerini ortaya koymuş, 15 Temmuz gecesi ise son kozlarını oynayarak vatan hainliklerini ispatlamışlardır. Evet, biz o gece tarihimizin en uzun gecelerinden birini yaşadık. Ancak o gece yine bir tarih yazdık. Bu aziz millet, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyada bir ilk olan telefon bağlantısı ile yaptığı çağrıyla meydanlara inmiş ve sahibi olduğu bu kutsal vatanı, satılmış hainlere bırakmamıştır. Bu yönüyle de tarihin en kısa sürede kazanılan zaferine imza attık. İşte bu hainlerin hesaba katamadığı şey, bu aziz milletin yüksek iradesi, imanı, irfanı ve ferasetidir. Bu aziz milletin, şehit kanları ile sulanan vatanına olan aşkıdır, sevdasıdır. Bu aziz milletin, tarih boyunca hiçbir esareti kabul etmeyen hürriyet tutkusudur. Zaten bizim bu değerlerimizi ölçmeye de kimsenin terazisi yetmez.”

Vatan aşkı ile yanan Anadolu insanının sadece 15 Temmuz gecesi değil, ondan sonra devam eden nöbetler ile tüm dünyaya meydan okuduğunu ifade eden Başkan Aydın, “Malumunuz olduğu gibi bu aziz millet sadece 15 Temmuz gecesi değil, ondan sonra 26 gün aralıksız devam eden Demokrasi ve Milli İrade nöbetlerini tutarak, vatanına, bayrağına, ezanına, devletine göz diken hainlere meydan vermeyeceğini net bir şekilde tüm cihana ilan etmiştir. O gün olduğu gibi bu günde Cumhurbaşkanımızın emri ile yine meydanlarda olacağız. Hem aziz şehitlerimizin aziz hatıralarına sahip çıkmak adına hem de birlik ve beraberliğimizin sarsılmadan dim dik ayakta olduğunu dosta düşmana bir kez daha göstereceğiz” dedi.

Devletimizin ve hükümetimizin ilgili birimlerinin her türlü terör örgütü ile mücadelesinin aksamadan devam ettiğini dile getiren Başkan Aydın, “Fetullahçı Terör Örgütüne ve 30 yılı aşkın süredir terör faaliyeti ile vatanımızı bölmeye çalışan PKK terör örgütü ve onların uzantılarına karşı devletimizin ve hükümetimizin ilgili birimleri mücadelelerini gerek yurt içinde gerekse de yurt dışı ve sınırımızın diğer tarafında sürdürmekte ve hak ettikleri karşılığı vermektedir. 15 Temmuz gecesinden başlamak üzere yapılan çalışmaları hep beraber görüyoruz. Şundan herkes emin olsun ki Türkiye Cumhuriyeti her zamankinden daha güçlü ve kararlı bir şekilde 2023 hedefine emin ve sağlam adımlarla ilerlemektedir. Türk milleti gün geçtikçe 15 Temmuz’un önemini daha iyi kavrayarak bunun bir Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı kadar önemli olduğunun farkına varmaktadır. Bundan dolayı da tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet anlayışının Türk milleti için her şeyden önemli olduğunu bilmekte ve bunu sağlamak için her türlü azmi, kararlılığı ve cesareti tamdır. Rabbim milletimizden ve duaları ile bizleri yalnız bırakmayan ümmetimizden razı olsun. Minarelerimizden ezanımızı, gönderden bayrağımız indirtmesin” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.