Başkan Bakıcı: “Kurtuluşumuzun 93. Yılı Kutlu Olsun”

Başkan Bakıcı: “Kurtuluşumuzun 93. Yılı Kutlu Olsun”
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 4 Eylül’de gerçekleşen Bozüyük’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümünü kutlayarak, “Yüce milletimizin şanlı bir geçmişi ve zaferlerle dolu muhteşem bi...

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 4 Eylül’de gerçekleşen Bozüyük’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümünü kutlayarak, “Yüce milletimizin şanlı bir geçmişi ve zaferlerle dolu muhteşem bir tarihi vardır. Kurtuluş günlerimiz de işte böyle bir tarihin, kahramanlıklarla dolu sayfalarından biridir” dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 4 Eylül Bozüyük’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümünün aynı zamanda Kurtuluş Savaşı’nın vatan, istiklal ve hürriyet sevdasının, milli birlik ve beraberlik şuurunun bir ifadesi olduğunu belirterek, “4 Eylül Kurtuluşumuzun 93. Yıldönümü olmasının yanı sıra Kurtuluş Savaşındaki hatıraların tazelenmesine vesile olan önemli bir gündür. Bundan tam 93 yıl önce Al Bayrağımıza kanının rengini veren, hakkı ödenemez vatan evlatlarının verdiği kutsal mücadele sonucu bugün bu kahramanların torunları olan bizler rahat ve huzurluyuz. Şanlı tarihimizde buna benzer nice zaferler kazanmış ve yaşanan sıkıntıları büyük bir dayanışma ve mücadele örneği göstererek atlatmasını bilmiş Büyük Türk Milletinin torunları olarak, Milli Mücadele ve Kurtuluş Hareketini büyük bir kıvançla anmaktayız. Atalarının canı ve kanı pahasına milli değerler için verdiği mücadeleyi, bu günkü gençlerimiz milli hedeflerimize ulaşmak için çalışıp ter dökerek vermelidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Vatanımızın kurtuluşu için canları pahasına kahramanca mücadele veren başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyor, tüm hemşerilerimin 4 Eylül Kurtuluş Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.