Başkan Bakıcı Okullarda

Başkan Bakıcı Okullarda
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, okul ziyaretlerinde bulunarak istek ve talepleri dinledi, Saffet Şeker Ortaokulu’na 5 adet projeksiyon cihazı hediye etti.

- Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, okul ziyaretlerinde bulunarak istek ve talepleri dinledi, Saffet Şeker Ortaokulu’na 5 adet projeksiyon cihazı hediye etti.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile birlikte Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, Metristepe ilk/ortaokulu ile Saffet Şeker Ortaokulu’nu ziyaret ederek sorunları dinledi. Okul ziyaretleri esnasında okul müdürleri ve öğretmenlerle görüşen Bakıcı, okullarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okulların ihtiyaçları ve eksikleri konusunda istek ve talepleri dinleyen Bakıcı, öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri amacıyla her zaman yardıma hazır olduklarını söyledi. Öğrencilerle de görüşen Bakıcı öğrencilere; öğretmenlerini iyi dinlemelerini ve derslerine çok çalışmalarını öğütledi. Bakıcı ayrıca Saffet Şeker Ortaokulu’na 5 adet projeksiyon cihazı hediye etti.

BAŞKAN BAKICI OKULLARDA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.