Başkan Bakıcı'dan Kadir Gecesi Mesajı;

Başkan Bakıcıdan Kadir Gecesi Mesajı;
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kadir Gecesi nedeniyle yayınladığı mesajında, Gazze’de hunharca şehit edilen Müslümanlara rahmet dileyerek, bütün dünya için acıdan, zulümden, gözyaşından uzak, huzur dolu bir gelecek temennisinde bulundu.

- Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kadir Gecesi nedeniyle yayınladığı mesajında, Gazze’de hunharca şehit edilen Müslümanlara rahmet dileyerek, bütün dünya için acıdan, zulümden, gözyaşından uzak, huzur dolu bir gelecek temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Bakıcı, mesajında; “Başı rahmet ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayını biraz burukta olsa geride bırakıyoruz. Ramazan ayı boyunca İslâm aleminde kadın, çocuk, yaşlı, mazlum, masum demeden Müslüman din kardeşlerimize uygulanan şiddet, zülüm haksızlıklar ve ölümler yüreğimizi dağladı. Bizler Ramazan ayı boyunca birlik ve beraberliğin sembolü, bereket dolu Mahalle İftarlarımızda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu mübarek gecede de camilerimizi inşallah yine aynı birlik ve beraberlik, dayanışma duygusu içerisinde dolduracağız. İslam aleminin en mübarek gecesi olan Kadir Gecesinde ellerimizi semaya kaldırdığımızda Gazze’de İsrail zulmüne maruz kalan Müslüman kardeşlerimiz için de hep birilikte dualar edeceğiz, hayatını kaybeden yüzlerce Müslüman kardeşimiz için Allah’tan rahmet dileyeceğiz. Fazileti saymakla bitmeyen bu mübarek geceyi, en iyi şekilde değerlendirerek bu gecenin hepimiz için kardeşlik, sevgi ve dostluğu pekiştirmesi dileğiyle tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik eder, bu gecenin insanlığa kalıcı huzur ve barış getirmesini temenni ederim. Rabbim bu gece hürmetine, İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşlarının durmasını, bütün kardeşlerimizin bayrama huzur ve güven içerisinde ulaşmasını nasip etsin” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.