Başkan Böcek’e “Sanat Tatili” Teşekkürü

Başkan Böcek’e “Sanat Tatili” Teşekkürü
18-24 Ekim günleri arası gerçekleştirilen Altın Güneş Kültür ve Eğitim Festivali kapsamında Antalya’ya gelen Türki Cumhuriyetleri ve Ukrayna asıllı vatandaşlar, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

- 18-24 Ekim günleri arası gerçekleştirilen Altın Güneş Kültür ve Eğitim Festivali kapsamında Antalya’ya gelen Türki Cumhuriyetleri ve Ukrayna asıllı vatandaşlar, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

Başkan Böcek, yöresel kıyafetleriyle kendisini ziyaret eden Kazakistan, Özbekistan, Tataristan, Yakutistan ve Ukrayna vatandaşlarını büyük bir ilgiyle karşıladı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, farklı bayraklar altında yaşıyor olsak da Türk Cumhuriyetlerinde yaşayan insanlarla aslımızın bir olduğunu söyledi. Ülkeler arasında ortak örf ve adetler bulunduğuna işaret eden Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak Altın Güneş Kültür ve Eğitim Festivali’ne “Sanat Tatili Projesi”yle ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Proje Sorumlusu Zamira Rysaeva ise Başkan Böcek'e kendilerine gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür etti. Rysaeva, Antalya'ya ilk kez gelen öğrencilerin özellikle Konyaaltı’nı çok beğendiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından öğrenciler Başkan Böcek'e kendi yörelerine özgü çeşitli hediyeler verdi.

BAŞKAN BÖCEK’E “SANAT TATİLİ” TEŞEKKÜRÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.