Başkan Bozkurt’tan Kadir Gecesi Mesajı

Başkan Bozkurt’tan Kadir Gecesi Mesajı
Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt, yayınladığı mesajında vatandaşların mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı.

- Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt, yayınladığı mesajında vatandaşların mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı.

Başkan Bozkurt yayınladığı mesajda Kadir Gecesinin en iyi şekilde idrak edilmesi gerektiğini belirterek, "Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Kadir ve kıymetinin haylice yüksek olduğu bu geceyi bizler de en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Bu gecenin tümü selamdır, esenliktir ve barıştır. Bu gece bizim rehberimiz Kuran-ı Kerim’in inmeye başladığı gece olması hasebiyle de ayrı bir değer teşkil etmektedir. Bu nedenle hepimiz bu gecenin hatırına daha çok dua etmeliyiz. Özellikle Ortadoğu da acı çeken, zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin selameti için ellerimizi Yüce Allah'a açmalıyız. Bu vesile ile Kadir Gecesinin öncelikle hemşehrilerimize, daha sonra tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.