Başkan Büyükkılıç, Serkent Kurban Pazarı Denetiminde

Başkan Büyükkılıç, Serkent Kurban Pazarı Denetiminde
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, her yıl olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi tüm tedbirleri aldıklarını ve nöbetçi birimler ile vardiya usulü çalışacak ekiplerin koordinasyonunun yapıldığını bildirdi.

- Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, her yıl olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi tüm tedbirleri aldıklarını ve nöbetçi birimler ile vardiya usulü çalışacak ekiplerin koordinasyonunun yapıldığını bildirdi.

Kurbanlıkların için tartı, caraskallı kesim yeri, WC ve duş kabinleri ile…

Mimarsinan, Bahçelievler Mahallesi, Serkent Mevkisinde yer alan Kurban satış alanında incelemelerde bulunarak, esnaflar ve vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye olarak ilçenin her bölgelerinde tüm tedbirlerin alındığını, halkın rahat, temiz ve huzur içerisinde kurbanlarını kesebilecekleri ortamlar oluşturduklarını, vatandaşlarında kurallara riayet ederek temizlik kurallarına uymalarını istediklerini belirtti.

Rahat, Temiz ve Huzur İçerisinde Kurban Kesim Alanları Oluşturdu

İlçe sınırları içerisinde sadece Serkent’te kurbanlık satış alanı oluşturulduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum.

“Melikgazi Belediyesi olarak kurban bayramı süresince huzurlu ve rahat bir bayram için tedbirler alındı. Kurban satış alanında belediye olarak gerekli çalışmalar yerine getirildi. Nöbetçi birimler oluşturduk. Kurban Kesim yerinde canlı tartı aleti yeri hazırladık. Düzenli kapalı alanların oluşmasını sağladık. Caraskallı kesim yerleri inşa ettik. Satıcılar için wc ve duş kabinler kurduk. Sağlık ve temiz bir çevre oluşturmaya çalıştık. Bu alan sürekli ilaçlanmaktadır. Özellikle bu bayramın özelliği gereği temizlik işlerinde çalışan ekiplere takviye ekipler görevlendirdik. Kurban satış yerleri ile kurban kesim yerlerinde deterjanlı yıkama ve ilaçlama yapılacaktır. Bayram tatil süresince kamu hizmeti aksatılmadan yerine getirilecektir. Huzur içerisinde bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile Tüm Kayserili hemşerilerimizin, Türk Milletinin ve İslam Âleminin Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum.”

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, SERKENT KURBAN PAZARI DENETİMİNDE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.