Başkan Büyükkılıç Ve Ekibi Hunat Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Büyükkılıç Ve Ekibi Hunat Çarşı Esnafını Ziyaret Etti
Hunat Mahallesi Hunat Çarşısı Kalemkırdı Mescidinde Cuma namazı sonrası esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Hunat Mahallesi ile ilgili olarak bölgeyi cazibe merkezine getirecekleri...

Hunat Mahallesi Hunat Çarşısı Kalemkırdı Mescidinde Cuma namazı sonrası esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Hunat Mahallesi ile ilgili olarak bölgeyi cazibe merkezine getireceklerini, balıkçılar çarşısı ile işe başladıklarını ve mahalle sakinlerine; “Değişime, yenilenmeye ve gelişmeye hazır olun’ mesajı verdi.

Hunat Mahallesi Hunat Çarşısı gezisine AK Parti Milletvekili Dr. Kemal Tekden, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda esnaf iştirak etti. Hunat Mahallesi’nin şehir merkezinde olmasına rağmen Sivas Caddesi ile Nuh Naci Yazgan caddeleri arasında sıkışıp kaldığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak yeni yollar açıyor ve parklar inşa ediyoruz. Sosyal ve spor tesisleri yapıyoruz. Bu hizmetlerin sonucu olarak hızlı bir kentleşme olmaktadır. Bu kentleşme ile ticaret artmakta ve ekonomik gelişme sağlanmaktadır. Bunun en büyük göstergesi büyük ölçekli alışveriş merkezlerinin açılmasıdır. Belediye olarak Hunat Mahallesi’nde büyük ölçekli ana cadde ve yolları açtık şimdi sıra modern yapıların yükselmesindedir. Bunun için öncelikle bulvarlara bakan binalarda dış yalıtım ve diş cephe yenilemesi yaptık. Mahalle arasında kalan binalarda yenileme çalışması yapılacaktır. Hunat Külliyesinin tarihi misyonu ile bir bütünlük arz eden yeni bir yapılanmaya başlanılacaktır. Mahallesi için değişim, gelişim ve yenilenme yılı olacaktır. Bu çalışma ile Hunat Mahallesi halkının ekonomik seviyesi artacak, sosyal yaşamı renklenecek, çeşitlenecektir” dedi.

Hunat Mahalle Muhtarı İbrahim Erşen ise Hunat Mahallesi’nin, Kayseri şehir merkezinde yer almasından dolayı önemli olduğunu ve diğer kamu kurumları ortak projeler gerçekleştirerek Hunat Mahallesi’nin hak ettiği şehirleşmeyi gerçekleştireceğini söyledi.

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.