Başkan Çağlayan, Basketbolcularla Bir Araya Geldi

Başkan Çağlayan, Basketbolcularla Bir Araya Geldi
Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Belediyespor Basketbol takımı sporcu ve antrenörleri ile iftarda bir araya geldi.Orhangazi Belediye Başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu iftra...

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Belediyespor Basketbol takımı sporcu ve antrenörleri ile iftarda bir araya geldi.

Orhangazi Belediye Başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu iftra yemeği, Gölyaka’da gerçekleşti. Düzenlenen iftar yemeğinde İlçe Spor Müdürü Rıdvan Güvenir ve Belediyespor Koordinatörü Şinasi Kaya, Basketbol Koordinatörü Harun Ayteş ve sporcular da yer aldı. İftar yemeği sonrasında sporcularla sohbet eden Başkan Çağlayan geçen sezon elde edilen başarılar ile gurur duyduklarını ifade etti. Çağlayan, basketbol koordinatörü Harun Ayteş’i de kutlayarak, gençlerimize hep birlikte spor yaptırma imkanı sağladığımız için mutluyuz. Yeni sezonda da Basketbol takımımızın Orhangazi’yi en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphemiz yok. Bize düşen ise sporcularımızın her ihtiyacını karşılamak" diye konuştu.

Başkan Çağlayan Gölyaka’daki iftar yemeğinin ardından Mahalle sakinleri ile de bir araya gelip onlarla da sohbet etti.

BAŞKAN ÇAĞLAYAN, ORHANGAZİ BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.