BAŞKAN ÇELEĞEN ANKARA'DAN MÜJDELİ DÖNDÜ! EKİNÖZÜ'NE 4 HALI SAHA

BAŞKAN ÇELEĞEN ANKARA'DAN MÜJDELİ DÖNDÜ! EKİNÖZÜ'NE 4 HALI SAHA
Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesine 4 adet Halı sahasının yapılması için Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile protokol imzaladı.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Spot Toto Genel Merkezinde bir araya gelerek, protokol imzaladı. İmza töreninde bir konuşma yapan Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “ Ekinözü’ne Dört adet Halı Sahamızı kazandırmak için Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ile sözleşme yaptık. Amacımız, gençlerimizin ve diğer vatandaşlarımızın spora daha rahat erişir hale gelmesi, sporun halkın ve toplumun erişimine açılması, özellikle okullardaki öğrencilerin mahallelilerle birlikte spora rahat erişir hale gelmesidir. Yerel yönetimlerle yaptığımız işbirliği projemize Ekinözü Belediyesini de kattık. 

dsc_8953.jpg

Spot Toto Genel Merkezinde Mutlu bir an yaşadıklarını İfade eden Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ise , “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar ilçemizde spora ve sporcuya destek olmaya çalıştık. Sağlıklı nesiller yetiştirmek için sporun önemini biliyoruz. En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır. Ülke gençlerinin iyi yetiştirilmesinin yolunun eğitimle birlikte spordan geçtiğini düşünüyoruz. Spora hizmet ise gönül işidir. Biz de Ekinözü Belediyesi olarak ilçemizde Spor adına destek olmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz Bugünde ilçemize Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı Tarafından Tahsis edilen 4 Adet Halı Saha protokolü İmzaladık halı sahalarımızın yapımına en kısa zamanda başlanacaktır. Gençlerin sağlıklı, idealist, hedefleri olan gençler olabilmeleri ve en iyi şekilde eğitim almaları için spora ve tesisleşmeye önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın daha temiz daha sağlıklı ve daha güzel ortamlarda spor yapabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Biz istiyoruz ki insanlarımız sporu sevsin, hayatlarının bir köşesinde mutlaka spor olsun. Çocuklarımız sokak aralarında değil de spor alanlarında top oynasın.  spor alanlarında kendilerini göstersin istiyoruz, tüm gayretimiz bunun için   , Güzel ve şirin ilçemize yeni sportif alanları kazandıracağımız için mutluyuz.  Biz her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Biz istiyoruz ki vatandaşlarımız sporu sevsin, sporla içiçe olsunlar diye spor yatırımlarına ağırlık veriyoruz. Başbakan Yardımcımız Sayın Veysi Kaynak Bey’e ve Spor Toto Genel Müdürlüğü Teşkilat Başkanımıza teşekkür ederim.   

dsc_8957.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.