BAŞKAN ÇELEĞEN ANKARA’YI FETHETTİ

BAŞKAN ÇELEĞEN ANKARA’YI FETHETTİ
Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesi Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Ankara da çalınmadık kapı bırakmıyor. 

Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesi Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Ankara da çalınmadık kapı bırakmıyor. 

Ekinözü’nün gelişimi ve yatırımlar için bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Başkent Ankara’ya giden Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, hem milletvekillerini ziyaret etti hem de bakanlıklarda belediyelerin projelerinin desteklenmesi ve teşviki konusunda görüşmeler yaptı.

1-20170524101250.jpg

Başkan Çeleğen Başkent temaslarına ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başladı beraberinde Ekinözü İlçe Kaymakamı Cüneyt Caner, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzel ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte  AK Parti  Kahramanmaraş Milletvekilleri  Mehmet İlker Çitil’i  , TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç’i  ,  İmran Kılıç’ı AK Parti Yerel yönetimler Genel Başkan Yardımcı Salih Koca’yı , 64. Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Gül Demet Sarı’yı , 64.Dönem Kültür ve Turizm Bakanı Kahramanmaraş Milletvekili  Mahir ÜNAL’ı  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı  ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel sekreteri Hayrettin Güngör’ü Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın Özel Kalem Müdürü  Selçuk Şakalar’ı Sayıştay Denetçisi Durdu Kuş’u ,Maliye Bakanlığı Personel Daire Başkanı Halis Şakalar’ı  Ziyaret ederek Ekinözü ilçesine yapılacak olan Yatırımlar Konusunda İstişare görüşmesinde bulunduklarını ifade etti.

3-20170524101250.jpg

Projeler hakkında ilgili Bakanlıklar düzeyinde ilçe için hazırlanan projelere destek isteyen Başkan Çeleğen ‘’ Yaptığımız bu ziyaretler ilçemiz için çok önemli bizleri makamında kabul eden Sayın Bakanlarıma ve müsteşarlarıma, Milletvekillerimize, Bürokratlarımıza,   çok teşekkür ediyorum, bizler milletimizin hizmetkârıyız, vatandaşlarımıza hizmet için Çalmadık kapı bırakmıyoruz .  Büyükşehir Belediye Başkanımızla, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanımızla, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerimizin önderliğinde ilçemize hizmet götürmek için çabalıyoruz, çok şükür bizlere ki Yüce Rabbim bizleri bu görevi layık kıldı bizlerde bize yüklenen bu sorumluğun bilincindeyiz ve memleketimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Bakanlarımızla, Milletvekillerimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda, ilçemiz yeni yatırımlara ve yeni iş imkanları doğuracak projelere kavuşacak. Her şey büyüyen ve Gelişen Modern bir Ekinözü için AK Parti iktidarı ile Ekinözü ilçesinin makus talihini değişmeye başladı  , gecemizi güdümüze katarak çalışıyoruz. Ekinözü'nü sokak sokak gezerek halkımızın sorunlarını dinliyoruz ve onların sorunlarına çözüm üretiyoruz. İlçemizin tüm mahalleleri bizim için büyük önem taşıyor. Hiçbir ayrım yapmadan hizmetlerimi yerine getiriyoruz. Zaman zaman muhtarlarımızla bir araya geliyor ve mahallelerin sorunlarını dinliyoruz. Sokakta da zaten halkımızla beraberiz.  Ekinözü çok güzel hizmetleri hak ediyor ben inanıyorum ki 2017 yılı ilçemiz için atılım yılı olacak Turizmiyle, eğitimiyle, alt ve üstyapısıyla projelerimiz hazır yeni Türkiye ve yeni Ekinözü anlayışıyla hayata geçecek” diye konuştu.

2-20170524101251.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.