BAŞKAN ÇELEĞEN 'GENÇLER EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ'

BAŞKAN ÇELEĞEN 'GENÇLER EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ'
Ekinözü İlk Okulu'nda düzenlenen karne törenine katılan  Ekinözü Belediye Başkanı  Nursi Çeleğen öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Öğrencilere karnelerini dağıtan Başkan  Çeleğen iyi bir gelecek için çalıştıklarını söyledi.

Ekinözü İlk Okulu'nda düzenlenen karne törenine katılan  Ekinözü Belediye Başkanı  Nursi Çeleğen öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Öğrencilere karnelerini dağıtan Başkan  Çeleğen iyi bir gelecek için çalıştıklarını söyledi.

2016-2017 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle karne heyecanı yaşayan 100. Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin karne coşkusuna ortak olan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, okul bahçesinde düzenlenen törende öğrencilere karnelerini dağıttı. İlçe Kaymakamı Cüneyt Caner, Milli Eğitim Müdürü Cebrail Taşdemir, meclis üyeleri, muhtarlar, okul idarecileri ve velilerin hazır bulunduğu törende karnelerini alan öğrenciler yaz tatiline girmenin mutluluğunu yaşadı.

 'İYİ BİR GELECEK İÇİN ÇALİŞİYORUZ'

Törende yaptığı konuşmada gençleri çok sevdiğini ve önemsediğini belirten Başkan Çeleğen, "Geleceğin büyükleri olarak sizler hedefleriniz doğrultusunda geleceğinizi şekillendirirken, bizler de sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Kiminiz öğretmen, kiminiz doktor, kiminiz mühendis, belki de kiminiz bir belediye başkanı, bir vali olacaksınız. Yarın bu koltuklarda sizler oturacak, ülkenin kaderini sizler tayin edeceksiniz. Sizler ne kadar iyi yetişir, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz bizler inanıyoruz ki, şehrimiz de, ülkemiz de o kadar gelişecek, o kadar iyi yere gelecektir" dedi.

 'GENÇLER EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ'

Çocukların Türkiye'nin istikbali ve en büyük zenginliği olduğunu vurgulayan Çeleğen, "Siz çocuklarımız geleceğimiz ve yarınlarımızsınız. Biz ülkemizin refahı ve mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Türkiye'nin yarınları olarak sizlerin Türkiye'yi daha da büyüteceğinize yürekten inanıyorum. Hayalleriniz daima büyük olsun, vizyonunuzu hep yüksek tutun. Okuyan, düşünen, üreten, bölgesindeki sorunlara ilgi gösteren, yerinde saymayan bireyler olun. Asıl mesleği öğretmenlik olan bir belediye başkanı olarak sizleri çok seviyorum. Ve sevgimizi de sizler için yaptığımız çalışmalarla gösteriyoruz. Bizler sizler için çalışıyoruz" diye konuştu.

BAŞKAN ÇELEĞEN KARNE DAĞİTTİ

Ekinözü’ün eğitim alanında önemli mesafeler aldığını belirterek, öğrencilere yaz tatilini iyi değerlendirmeleri nasihatinde bulunan Ekinözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Cebrail Taşdemir, eğitimi önemseyen bir belediye başkanına sahip olduklarını belirterek, eğitime yaptığı yatırımlardan dolayı Başkan Çeleğen’e teşekkür etti. Törenin sonunda sınıflarında öğrencilere karnelerini dağıtan Başkan Çeleğen, kendisine sevgi gösterisinde bulunan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekindi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.