Başkan Çeleğen; Hafta sonu çalışmalarını ara vermiyor

Başkan Çeleğen; Hafta sonu çalışmalarını ara vermiyor
Yoğun ziyaretçi trafiğine ve belediye hizmetlerine rağmen hafta içi her gün mesaisinin büyük bir bölümünü halkın içerisinde ve onların sıkıntılarını dinleyerek, sorunlara çözüm üreterek geçiren Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen,

Yoğun ziyaretçi trafiğine ve belediye hizmetlerine rağmen hafta içi her gün mesaisinin büyük bir bölümünü halkın içerisinde ve onların sıkıntılarını dinleyerek, sorunlara çözüm üreterek geçiren Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, hafta sonu da çalışmalarına ara vermiyor.

Hafta içi ilçe sorunlarının yoğunluğu ile mesaisini harcarken, hafta sonu da ilçede ikamet eden vatandaşların düğün törenlerine ve cenaze merasimlerine katılarak mesaisini halkla iç içe geçirmeye devam ediyor. Hafta içi  Ekinözü’nün  daha iyi hizmet alabilmesi için gecenin ilerleyen saatlerine kadar mesaisini harcayan Başkan Çeleğen, hafta sonu düzenlenen birçok nikâh, düğün, cenaze, taziye gibi programlara katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Her fırsatta vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çeleğen, vatandaşlardan belediye çalışmaları hakkında ki düşüncelerini dinliyor.

Aynı zamanda ilçenin farklı noktalarında devam eden belediye çalışmalarını tek tek yerinde inceleyip , halkla sohbet eden çeleğen şunları ifade etti.’’, nasıl ki bir anne fedakarca evini temizler, düzler ve mamur bir hale getirirse bizde öyleyiz. Bizde ilçemiz ve ilçemiz insanları için her şeyi yapmak zorundayız. Üretilen hizmetlerin yaygınlığı ve kalitesi insanların ve şehrin imajını ve kalitesini yükseltir. Hizmet ürettikçe ihtiyaçlar azalır; ihtiyaçlar azaldıkça, huzur ortamı oluşur. Şehir, insan ve hizmet ortak paydada buluşur. İhtiyaçların doğru tespitiyle sağlıklı ve marka şehirler doğar. Ekinözü Belediyesi olarak bizim de hedefimiz bu ortak paydaları buluşturmak. Bu bakımdan vatandaşlarımızın ayağına gidiyoruz Ben böyle ziyaretleri önemsiyorum, hem halkımızın fikirlerini alıyoruz, hem de onların sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyoruz" dedi.

Ekinözü halkının kendilerini hizmet için icraat makamına seçtiğine işaret eden Başkan  Çeleğen, "Bizim, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın ülkemiz için ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedefleri yolunda kaybedecek tek bir dakikamız dahi yoktur. Bu hedef doğrultusunda belediye olarak, karar mekanizmasına vatandaşları da dahil ederek, onlar için hizmet üretiyoruz. Çünkü tüm vatandaşlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Bu tür birlikteliklerle halkımızın dertleriyle de dertleniyoruz. Halkımızın sorunlarını anında Birim Müdürüne aktararak, hızlı çözüm üretiyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyemizin kapıları vatandaşlarımıza her zaman açık. Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz Her zaman halkla iç içe olduklarını vurgulayan Başkan  Çeleğen, "yaptıklarımız ve ilçemiz için planladığımız projelerimiz birleştiğinde gittiğimiz yerlerde halkımız bizleri kucaklıyor. Hiç bir zaman halkımızla aramıza bir engel koymadık. İsteyen vatandaşımız yanımıza gelip derdini anlatabiliyor, sohbet edebiliyor. Halkımızın yüzündeki güleryüz bize bütün yorgunluğumuzu unutturuyor. Bizim için esas olan vatandaşlarımızın mutluluğudur" şeklinde konuştu.

1-20161128103744.jpgcarsi--(3).jpgcarsi--(6).jpgmahalle--(1).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.