Başkan Çeleğen ; Yola Çıkacak Sürücüleri Uyardı

Başkan Çeleğen ;  Yola Çıkacak Sürücüleri Uyardı
Kuzey İlçelerden mitinge gitmek için trafiğe çıkacak sürücüleri buzlanmaya karşı uyarıp kar lastiği, zincir, takoz ve çekme halatı vb. gibi tedbirlerin almaları gerektiğini ifade etti.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen tüm Ekinözülüleri, Başbakan Binali Yıldırım’ın Kahramanmaraş’ta katılacağı toplu açılış ve temel atma törenine davet ederek Kuzey İlçelerden mitinge gitmek için trafiğe çıkacak sürücüleri buzlanmaya karşı uyarıp kar lastiği, zincir, takoz ve çekme halatı vb. gibi tedbirlerin almaları gerektiğini ifade etti.

 İlçemizde ve Bölgemizde 13 Aralık 2016 tarihinden itibaren aralıklarla devam eden kar yağışının etkisini kaybettiği, 15 Aralık 2016 tarihi itibari ile sıfırın altında seyreden soğuk havanın ve rüzgarın etkisiyle buzlanma olaylarında artış olduğu görülmektedir.

Sokağa çıkacak vatandaşlarımızın yürürken çatılarda oluşabilecek kar kümelerine ve buz sarkıtlarına dikkat etmelerine,  Özelikle Yarın  sabah Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın  Kahramanmaraş Mitingine gitmek için trafiğe çıkacak sürücülerimizin kar lastiği, zincir, takoz ve çekme halatı vb. gibi tedbirlerin almaları, köprü, tünel giriş ve çıkışlarında gizli buzlanmalara karşı dikkatli olmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir.

Hava sıcaklığının eksilere düştüğü bu hafta içerisinde ekipler sürücüleri özellikle buzlanmaya karşı uyardıklarını ifade eden Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyemizin Karla Mücadele ekipleri "7-24 çalışma esasıyla çalışarak kışla beraber ortaya çıkacak olası sorunların önüne geçiyor. Hem sürücüler hem de yayalar için ciddi bir risk oluşturan buzlanmaya karşı ekiplerimiz gerekli çalışmaları titizlikle yapıyor. Her konuda olduğu gibi yoğun kar yağışı ve buzlanma ile ilgili yapılan uyarılara vatandaşların uyması; bu konuda yapılan çalışmaların daha verimli olmasını sağlayacaktır" dedi.

Kırsal Mahallerde Sokak Sokak kar temizleme çalışması yaptıklarını ve Belediye olarak vatandaşların yaşam şartlarını kolaylaştırmak için gece gündüz demeden temizlediklerini belirten  Çeleğen , belediyenin karla mücadele ekibine de çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

EKİNÖZÜLÜLER MİTİNGE YOĞUN KATILIM GÖSTERECEK

Başkan Çeleğen Son olarak ise ; ''Tüm hemşerilerimizi, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın programına katılmak için Kahramanmaraş’a bekliyoruz" dedi.

Ekinözü’nden Kahramanmaraş’a gidecek partilileri ve vatandaşları taşımak için araçların hazır olduğunu hatırlatan, Çeleğen “17 Aralık 2016 Cumartesi günü yapılacak mitinge Ekinözülülerin daha önceki mitinglerde de olduğu gibi en yüksek katılımı göstererek, yine aynı desteği sağlayacaklarına inanıyorum. Hemşerilerimize ve partililerimize bugüne kadar verdikleri destekten dolayı sonsuz teşekkür ediyorum, bu mitingde de bizleri yalnız bırakmayacaklarına canı gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.