Başkan Çelik Esnafın Sahur Davetini Geri Çevirmedi

Başkan Çelik Esnafın Sahur Davetini Geri Çevirmedi
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, sosyal medya üzerinden gelen sahur davetini geri çevirmedi. Çelik, Manolya Meydanı çevresinde hizmet veren esnaflarla birlikte meydanda sahur yaptı.Manoly...

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, sosyal medya üzerinden gelen sahur davetini geri çevirmedi. Çelik, Manolya Meydanı çevresinde hizmet veren esnaflarla birlikte meydanda sahur yaptı.

Manolya Meydanı çevresindeki esnaflardan Ömer Sel isimli vatandaş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e sosyal medya üzerinden sahur davetinde bulundu. Başkan Çelik esnaftan gelen daveti geri çevirmedi. Manolya Meydanı’nda gerçekleştirilen sahura Şehzadeler Belediyesi Özel Kalem Müdürü Bilal Demir, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş, Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi, Başkan Danışmanı Haşim Yener Bilir ve çok sayıda esnaf katıldı. Başkan Çelik’e katılımlarından dolayı teşekkür eden Mehmet Bodur, “Ramazan ayının 17. gününde sahurumuzu yine esnaf arkadaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Ramazanın ilk gününde de Manolya Meydanı’ndaydık. Değerli başkanımızı da sosyal medya üzerinden davet ettik. O da bizi kırmadı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Çelik ise, davetlerinden dolayı esnafa teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.