Başkan Çelik, Kalemli’nin Sorunlarını Yerinde İnceledi

Başkan Çelik, Kalemli’nin Sorunlarını Yerinde İnceledi
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kalemli Mahallesinde incelemelerde bulundu. Mahallelinin sorunlarını dinleyen Başkan Çelik, sorunların kısa sürede çözüleceğinin sözünü verdi.Şehzadeler B...

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kalemli Mahallesinde incelemelerde bulundu. Mahallelinin sorunlarını dinleyen Başkan Çelik, sorunların kısa sürede çözüleceğinin sözünü verdi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in Kalemli Mahallesine gerçekleştirdiği ziyarete AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Süleyman Çoban, daire müdürleri ve Kalemli Muhtarı Rüstem Çapar eşlik etti.

Başkan Çelik mahalle gezisinde vatandaşların sorunlarını dinledi. Muhtar Çapan, Başkan Çelik’ten çocuk oyun parkı ve kadınların köy yemeklerini yapabilecekleri bir yer istediklerini söyledi. Başkan Çelik, vatandaşların isteklerinin yerine getirilmesi konusunda, Başkan Yardımcısı Süleyman Çoban ve Fen İşleri Müdürü Kamil Çimen’e talimat verdi.

Sorunların çözülmesi için Şehzadeler Belediyesi olarak gerekenlerin yapılacağını ifade eden Başkan Çelik, “Bugün Kalemli Mahallemizde bir takım incelemelerde bulunduk. Burada vatandaşlarımız ile bir araya gelerek sohbet etme imkanımız oldu. Aynı zamanda Kalemli Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını da dinleme fırsatımız oldu. Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz sorunların çözülmesi adına gereken notları aldılar. Bu konuda bir çalışma yapılarak sorunların çözülmesi adına çalışmalarımız başlayacaktır.” dedi.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK, KALEMLİ MAHALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.