Başkan Çerçi Öğrencilerle Basketbol Oynadı

Başkan Çerçi Öğrencilerle Basketbol Oynadı
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı bölgesindeki Pelitalan İlkokulu’nda öğrencilerle basketbol oynadı.

- Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı bölgesindeki Pelitalan İlkokulu’nda öğrencilerle basketbol oynadı.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak ve meclis üyeleri ile birlikte Yuntdağı bölgesindeki Pelitalan Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Çerçi, vatandaşlara aşure ikramında bulunurken mahallenin sorunlarını da dinledi. Çerçi mahallenin kuran kursunda Kuran-ı Kerim okumayı öğrenen kadınlar ile bir araya geldi. Kadınlar Çerçi’ye kursun ihtiyaçlarını iletti. Ardından Başkan Çerçi ve beraberindekiler Pelitalan İlkokulu’nu ziyaret etti. Çocuklarla tek tek ilgilenen Mehmet Çerçi, okulu gezerek öğrencilere eğitim seti hediye etti. Hediyeler karşısında mutlu olan çocuklar Başkan Çerçi’ye teşekkür etti. Okul müdürü ve öğretmenler ile bir araya gelen Çerçi, okulun sorunlarını da yerinde inceledi. Daha sonra Başkan Çerçi, okul bahçesinde beden eğitimi dersi gören öğrenciler ile basketbol oynadı. Çerçi, birbiri ardına kaydettiği isabetli şutlarla öğrencilerden alkış aldı.

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerle Yunusemre ilçesindeki her mahallede vatandaşlarla bir araya gediklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, “Eskiden köy durumundayken şimdi mahalle olan yerlerimizde sorunlar daha fazla. Biz belediye olarak Yuntdağı’na çok önem veriyoruz. Yuntdağı’nın kalkınması adına önemli çalışmalara imza atacağız. Daha önceden bölgenin kalkınması amacıyla muhtarlar ile birlikte Antep’e gezi düzenledik. Bunun sonucunda yapılan çalışma ile Yuntdağı’ndaki üreticiye Antep fıstığı fidanı dağıtacağız. Son yaptığımız TOKİ hamlesi ile de bölge daha fazla değer kazanacak. Bölgemizde her mahallemizin sorunları var. Bu sorunları belediye olarak büyük ölçüde gideriyoruz. Bazı sorunlarda zamanla çözülecek. Eğitime verdiğimiz destek devam ediyor. Bu kapsamda öğrencilerimize eğitim seti hediye ediyoruz. Okul ziyaretlerimizde eğitim setinin yanı sıra çocuklarımızın daha iyi eğitim görebilmeleri adına okulun sorunları dinliyor çözüm üretiyoruz. ” dedi.

BAŞKAN ÇERÇİ ÖĞRENCİLERLE BASKETBOL OYNADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.