Başkan Çerçioğlu’na Portakallı Teşekkür

Başkan Çerçioğlu’na Portakallı Teşekkür
Atça’da düzenlenen deve güreşlerine, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na vatandaşların gösterdiği ilgi damgasını vurdu.

- Atça’da düzenlenen deve güreşlerine, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na vatandaşların gösterdiği ilgi damgasını vurdu.

Geçtiğimiz günlerde, Sultanhisar ve Kuyucak İlçelerinde üreticinin elinde kalan 52 ton portakalı alarak, il genelindeki 10 bin aileye dağıttırıp bir anda ülke gündemine yerleşen başkan Çerçioğlu’na, Atça’da bu yıl 21. düzenlenen deve güreşlerinde vatandaşlar ellerindeki portakalları kaldırarak, “Üretici dostu ,Büyük başkan Çerçioğlu” tezahüratında bulundular. Deve güreşi arenasındaki vatandaşların tek bir ağızdan, coşkulu tezahüratları eşliğinde arenayı bir baştan diğer başa yürüyerek vatandaşlarla tokalaşan ve sohbet eden Başkan Çerçioğlu yoğun izdihamdan dolayı ilerlemekte güçlük çekti.

Başkan Çerçioğlu, deve güreşi arenasında vatandaşlar ile Sultanhisar ve Atçalı üreticilerin gösterdiği yakınlık ve samimiyetten çok mutlu olduğunu kaydederek, “Her zaman üreticimizin yanında olacağız. Halk odaklı hizmetler her zaman karşılığını bulur. Buradaki tüm vatandaşlarıma gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA PORTAKALLI TEŞEKKÜR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.