Başkan Çoban’a Ziyaretler Devam Ediyor

Başkan Çoban’a Ziyaretler Devam Ediyor
Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Tatvan Motorize Tugay Komutanı Tuğgeneral İlhan Kırtıl, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

– Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Tatvan Motorize Tugay Komutanı Tuğgeneral İlhan Kırtıl, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan Tugay Komutanı Tuğgeneral İlhan Kırtıl, “Başkanımıza başarı dileklerinde bulunmak için kendisini ziyaret ettik. İkinci dönemde de başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ise, Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban’ın ikinci dönemini tebrik ettiğini ifade ederek, “Bundan sonrada yapacağı hizmetlerde, gerçekleştireceği projelerde destek anlamında maddi manevi her konuda destek olacağımızı bildirme adına nezaket ziyaretinde bulunduk. İkinci dönemde de komutanımızla birlikte hayırlı olsun ve başarılarılar diliyoruz. Biz daha da başarılı dönem geçireceğine inanıyoruz. Ahlat çok güzel bir ilçemiz. Ahlat’ın yeraltı zenginliğinin bir an önce üstüne de çıkarılması gerekiyor. Ahlat şu anda hazine sandığının üzerinde oturuyor. Artık o hazine sandığını açıp zenginliği yer üstüne çıkarma zamanı gelmişte geçiyor. Belediye başkanımızda bu konuda ciddi gayretler içinde olduğunu biliyoruz. Zaten Türkiye’nin göz bebeklerinden birisi olan Ahlat, memleketimizin gündeminde kamuoyunda yer alır ve hak ettiği payı bulur diye düşünüyorum. Başkanımızın canla başla nasıl gayret içinde olduğunu çok iyi biliyorum. İnşallah o çabalarını ikinci dönemde biraz daha somutlaştırarak Ahlat’a taşıyabilirse, Ahlat kısa sürede ihya olur” dedi.

Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban ise, ziyaretlerinden dolayı Tugay Komutanı Kırtıl ve Kaymakam Erkan’a teşekkür ettiğini belirterek, “Çalışma süresince belediyemize desteklerini esirgemediler. Kendilerine tekrar hoş geldiniz diyor ve ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN ÇOBAN’A ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.