Başkan Doğan, İzmek Kursiyerlerini Ziyaret

Başkan Doğan, İzmek Kursiyerlerini Ziyaret
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenişehir Mahalle Konağı’nda bulunan İZMEK kursiyerlerini ziyaret etti.İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle açılan kursları ziyaret edip kur...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenişehir Mahalle Konağı’nda bulunan İZMEK kursiyerlerini ziyaret etti.

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle açılan kursları ziyaret edip kursiyerlerle görüşen Başkan Doğan, Cephanelik bölgesinde yakında hizmete girecek Kadın Sosyal Yaşam Merkezi hakkında da bilgilendirmede bulundu.

İZMEK kursiyerlerinin yapmış oldukları çalışmaları inceleyip, onlarla sohbet eden Doğan, “Kurslarımızda öğrenmiş olduğunuz bilgileri, geliştirip kendiniz ve aileniz için kazanç haline dönüştürebilirsiniz. El emeklerinizi Belediyemizin satış noktalarında satabilirsiniz. Yaptığınız eserleri satabilmeniz için el emeği satış yerlerimizin sayısını arttırdık. En büyük projelerimizi siz değerli hanımlar için yaptık. Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, Türkiye’de ve dünyada benzeri olmayan bir proje. Buralardan ustalar yetişecek. Kursiyer hanımlar Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’mizi gezsinler ve yerinde görsünler” dedi.

Başkan Doğan’ın ziyareti karşısında mutluluk ve heyecanlarını gizleyemeyen kursiyerler de kendilerine böyle bir imkânı sağladığı için teşekkür ettiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.